Kodinhoito Tilaajille

Mitä ihmettä, eikö televisioruutua saa putsata pölyhuiskalla tai tiskirätillä? Valmistaja kertoo oikean tavan

Mitä ihmettä -sarjassa Kotiliesi etsii vastauksia arjessa askarruttaviin kysymyksiin. Kerromme tällä kertaa, mikä on oikea tapa puhdistaa televisioruutu.

Saako televisioruutua pyyhkiä pölyhuiskalla?

Pölyhuiskaa ei suositella, koska sen varsi tai muu osa voi naarmuttaa television näyttöruutua. Pahimmassa tapauksessa naarmu jää ruutuun ikuisesti ja alkaa häiritä katselua. Siinä se sitten muistuttaa siitä, että hitsi, kun meninkin käyttämään huiskaa telkkarin puhdistukseen.

Entä käykö pölymiekka, siinähän on taipuisan muoviosan ympärillä pestävä mikrokuitupäällinen?

Pölymiekka sopii parhaiten pölyjen pyyhkimiseen television kehyksistä tai takaa. Ruudulta sillä voi varauksella puhdistaa pölyjä, jos tekee sen kevyesti. Erillisellä välineellä ei nimittäin tunne kunnolla, kuinka paljon tulee painaneeksi television näyttöä.

Lue myös: Pölymiekka on joka siivoojan luottoväline – kunhan käytät sitä oikein! Näiden 10 paikan siivouksessa se on ehdoton ykkönen

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.