Kodinhoito

Näin tehokas sooda on puhdistusaineena: kahvikupin pinttynyt lika lähtee hetkessä – katso video ja hämmästy!

Sano hyvästit kahvin ja teen jättämille jäljille. Katso videolta, kuinka helposti sooda puhdistaa kahvikupin pinttyneestä liasta.

Kahvikuppiin pinttyneet kahvin ja teen jäljet eivät voi mitään siivouksen superaine soodalle. Kunhan kaapistasi löytyy ruokasoodaa, puhdistus onnistuu lyhyelläkin kahvitauolla ja kahvikuppisi on kuin uusi.

Kahvikupin puhdistamiseen soodalla tarvitset vain likaisen kahvikupin, vettä, vajaan teelusikallisen ruokasoodaa ja tiskiharjan. Katso huikea ero ennen ja jälkeen puhdistuksen!

Lue lisää siivouksesta:

10 vinkkiä: Ruokasooda on siivouksen superaine – näissä sitä kannattaa hyödyntää! Etikka puhdistaa – katso 10 vinkkiä kodin pintojen puhdistamiseen ja siivoamiseen Sokeri on oiva siivousaine, jolla puhdistat, kiillotat ja raikastat ekologisesti – nappaa vinkit siivoukseen! Miksi nainen siivoaa aina väärin? Oletko muiden silmissä hulttio vai hysteerikko? Eroon irtokarvoista! Näillä nikseillä siivoat lemmikinkarvat

Kommentoi

Kommentoi juttua: Näin tehokas sooda on puhdistusaineena: kahvikupin pinttynyt lika lähtee hetkessä – katso video ja hämmästy!

Mirkku.

Olen usein puhdistanut pinttyneet kahvikupit, ja muutkin astiat ruokasoodalla. Tehokas aine, suosittelen.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.