Lemmikit

Rapsu-kissan omintakeinen metsästystyyli huvittaa somessa – Johanna löysi videon omasta kissastaan sattumalta kuvapalvelusta

Uusi hurmaava kissavideo huvittaa nyt somessa. Päätähtenä on yllättäen suomalainen Rapsu.

Johannan tyttären silmiin osui sattumalta somea selaillessa hauska kissavideo. Tarkemmalla vilkaisulla se alkoi muistuttaa hämmästyttävän paljon tuttua karvapalloa. Videon tähdeksi paljastuikin lopulta perheen oma kissa, Rapsu.

Lue lisää: Hoi kissaihminen! Testaa tietämyksesi – kuinka hyvin tunnistat kissarodut?

Varmaa tietoa siitä, kuka Rapsun maailmanmaineeseen singauttaneen videon on kuvannut, ei ole.

Videolla näkyy, miten maan alla myllertävien myyrien touhuista suivaantunut pörröinen karvatassu asettuu pesäkolon päälle ja päästää ilmoille kostean vastalauseensa.

Klikkaa kuvaa, ja video aukeaa uuteen välilehteen.

 

Kissavideo on saanut jo lähes 80 000 katselukertaa Imgurissa, joka on yhdysvaltalainen kuvienjakopalvelu. Sivusto tavoittaa omien tietojensa mukaan jopa 250 miljoonaa käyttäjää kuukaudessa.

Kissavideo on nopea tie tähteyteen: Tällainen on Rapsu-kissa

7-vuotiaan Rapsun vanhemmat ovat alun perin kotoisin Pietarista, ja jälkikasvulla on kaikki siperialaisen metsäkissan piirteet – Rapsu on äärimmäisen seurallinen kaveri, joka on aina mukana kaikessa. Erityisesti ulkohommat kiinnostavat.

”Rapsu on kova poika metsästämään ja joutuu kyllä välillä myös tappeluihin. Hän onkin ollut paikkailtavana pariin otteeseen eläinlääkärillä”, Rapsu-kissan omistaja Johanna sanoo.

Vaikka Rapsu jättää turhat huutelut muille, nelijalkaisen kaipuuta ulkomaailmaan on vaikea jättää huomiotta.

Jos ulko-ovi ei aukea Rapsun mielestä riittävän nopeasti, asiasta ilmoitetaan tiputtelemalla tavaroita. Vaihtoehtoinen toimintatapa on ruokakipon alustan kääntäminen rullalle. Mitä vain, kunhan tie ulos aukenee.

”Rapsu myös kaveeraa mielellään naapureitten kanssa. Käy jopa ikkunoitten takana kyyläämässä. Erityisesti touhu saa naapurissa asuvan siskoni kissan raivon partaalle.”

Mutta mitä mieltä ovat myyrät?

Videolla näkyvä omintakeinen metsästystapa ei suinkaan ole ollut Rapsun ensimmäinen kohtaaminen pihan myyrien kanssa. Kissa on aiemminkin kantanut hyväntahtoisia lahjuksia kotiin.

Lue lisää: Miten myyräkuume tarttuu ja miten se oireilee? Lääkäri vastaa

”Hän on tuonut meille myös pari elävää myyrää. Ne Rapsu kantoi suussaan hellästi, laski nurmikolle ja katseli sitten vierestä, kun ne pinkoivat myyränkoloon. Sanoimme kyllä hänelle, että ei ole tarpeen tuoda meille lisää myyriä. Emme vieläkään tiedä, mikä tuon homman tarkoitus oli”, Johanna sanoo.

Rapsu on suuri metsästäjä.
Rapsu on suuri metsästäjä.

Jää arvailun varaan, kuinka tervetullutta Rapsun toiminta on myyräyhteisössä ollut. Ilmeisen tehokkaita siperialaisen keinot ovat kuitenkin olleet – myyriä ei ole pihalla enää kummemmin näkynyt.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Rapsu-kissan omintakeinen metsästystyyli huvittaa somessa – Johanna löysi videon omasta kissastaan sattumalta kuvapalvelusta

no joo

Rapsulta vaan puuttuu tuo tumma alaleuka tuossa videolla, ja jos ei oo videon kuvaajaa tiedossa niin oisko vaan samannäköinen kissa kyseessä….

Sinun täytyy kommentoidaksesi.