Lemmikit

Oi, mitä söpöläisiä! Äänestä Suomen suloisin lemmikki

Kotilieden lukijat lähettivät meille lähes sata kuvaa valloittavista lemmikeistään. Äänestä nyt näistä 29 hurmurista suloisin!

Kaikkihan ne ovat maailman ihanimpia, ainakin omistajilleen. Se lämpö, jolla jokaista lemmikkiä kuvailtiin Kotilieteen lähetetyissä viesteissä, oli kaunista ja koskettavaa.

Nyt kuitenkin pitäisi valita söpöläisistä se, joka onnistuu kuvallaan hurmaamaan myös lukijat.

Äänestä suosikkiasi tämän jutun lopussa. Äänestää voi 17.7.2024 keskiyöhön asti.

Eniten ääniä saaneen lemmikin omistaja palkitaan sadan euron lahjakortilla Suomalaiseen Kirjakauppaan. Myöhemmin lemmikistä tehdään juttu Kotilieteen.

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden äänestäjien kesken arvotaan myös sadan euron lahjakortti Suomalaiseen Kirjakauppaan.

Lue myös: Helin koira osaa puhua yli 40 sanaa – kerran se väitti olevansa kissa

1. Lumi

Lumi-koira.
”Pidän kotilieden lämmöstä ja erityisesti saunasta. Olen kiltti ja leikkisä 9-vuotias tyttö.”

2. Miisa

Miisa-kissa.
”Olen 4-vuotias. Tykkään poseerata. Olen erityisen ihana­, koska­ joka aamu kello­ 6 herätän palvelijani nuolemalla häntä kasvoista, jotta saan ruokaa.”

3. Noomi

Noomi-koira.
”Olen 6-vuotias welsh corgi­ pembroke. Minulla on suuri sydän­ ja olen aina iloinen hännänheiluttaja. Lapsista olen söpö, lutunen ja perheelleni olen kovin rakas.”

4. Olli

Olli-koira.
”Tämä on nuoruuskuvani, nyt olen jo 15-vuotias harmaahapsi. Olen tassuterapeutti: kun huomaan omistajallani murheita, hakeudun vierelle­ ja lasken pääni hänen­ syliinsä.”

5. Ilona

Ilona-pupu.
”Meitä pupuja pidetään haastavina lemmikkeinä, mutta minä olen hauska, rapsutuksia rakastava ja vain vähän ilkikurinen pupunen.”

6. Romeo

Romeo-koira. 
”Olen 6-vuotias collie, älykäs­ ja tarkkaavainen, oikea­ mammanpoika.”

7. Sulo

Sulo-kissa.
”Minä en ollut tottunut ihmisiin, joten aluksi asuin sängyn alla ja sähisin niille. Nyt jo nukun ihmisen vieressä.”

8. Robsu

Robsu-koira.
”Olen vasta vuoden vanha havannankoira, aina innolla­ menossa mukana, vaikka olisi­ tukka sekaisin.”

9. Edi

Edi-koira.
”Olen 2-vuotias venäjänbolonka, ystävällinen, rohkea ja kaikkien kaveri. Mammani mielestä­ olen valloittava söpöliini, oikea aarre.”

10. Vallu

Vallu-koira.
”Olen iloinen ja innokas 6-vuotias­ kultainennoutaja. Olen seurana hyvinä­ ja huonoina hetkinä ja aina kotiin tullessa ovella vastassa.”

11. Leo

Leo-koira.
”Olen 8-viikkoinen labradorinnoutajan pentu. Minulla riittää energiaa yhteisille kävelyseikkailuille, missä tutkitaan ja hämmästellään uusia juttuja.”

12. Knuutto

Kuutto-koira.
”Olen nelikuukautinen länsiylämaanterrieri, vekkuli ja villikin. Tutustun innolla toisiin koiriin ja ihmisiin, mutta minusta löytyy myös terrierin itsepäisyyttä.”

13. Papu

Papu-koira.
”Olen kolme vuotta täyttänyt kääpiöpinseri. Viihdyn sylissä, olen rauhallinen ja muutenkin ihana.”

14. Fredi

Fredi-kissa.
”Minut löydettiin roskalavalta­ ilman­ emoa. Vaikeasta alusta huolimatta elän täyttä kissanelämää ja nautin ulkoilusta valjaissa.”

15. Zelda

Zelda-koira.
”Äitini on tanskandoggi, isäni mäyräkoira-jackrussell. Itse olen lempeä ja kiltti kainaloinen, utelias, herkkä sekä arka uusille asioille­. Korvillani kuulen kaiken.”

16. Martti

Martti-koira.
”Olen mukava, ystävällinen ja pehmoinen pikku nalle. Halailen rakkaitani ja olen tosi reipas rally-tokon harrastaja.”

17. Bella

Bella-kissa. 
”Olen rohkea, ihmisläheinen­ ja leikkisä. Tykkään olla sylissä ja tutustua­ uusiin ihmisiin. Tuttuja tervehdin puskemalla.”

18. Hugo

Hugo-kissa. 
”Olen seurallinen ja kaikkien kaveri­. Pehmeä turkkini ja siniset silmäni hurmaavat jokaisen.”

19. Sini

Sini-koira.
”Olen aina iloinen ja valmis leikkimään. Olen myös taitava oppimaan uusia temppuja.”

20. Nooa

Nooa-koira. 
”Olen 2-vuotias shetlanninlammaskoira, luonteeltani rauhallinen, avulias ja tunneälykäs. Osaan hoivata kipeää­ omistajaani ja auttaa häntä kaivamalla­ paikat kesäkukille.”

21. Emma

Emma-koira. 
”Olen 8-vuotias energiapakkaus, rakastan­ pallopelejä ja leikkimistä. Otan halit ja silittelyt vastaan antamalla märkiä pusuja.”

22. Repe

Repe-koira. 
”Täytän kohta jo 14 vuotta. Olen luotettava ystävä, jolla ei ole koskaan huonoa päivää. Intohimoni on uiminen, vaikka kuraojissa.”

Lue myös Anna.fi: Johanna Vuoksenmaan parisuhteessa on ongelma, ja se on kissa: ”Voi olla, että samantapaisia tunteita käydään uusperheissä” 

23. Havu

Havu-kissa. 
”Olen 3-vuotias Kanadan sfinx, seurallinen ja leikkisä. Ja olenhan myös todella kaunis ja persoonallinen.”

24. Egbert

Egbert-siili. 
”Olen afrikkalainen kääpiösiili­, jolla on omistajan mielestä jalat kuin tikkuranskikset. Niillä kipitän iltaisin juoksupyörässä. Sylissä viihdyn vain hetken, koska olen erakkoluonne.”

25. Lempi

Lempi-kissa. 
”Olen ragdoll-rotuinen, Nalleksikin kutsuttu. Olen leikkisä, huomionkipeä ja hiljainen. En mölyä lainkaan, tuijotan vain vihreillä silmilläni, jos jotain tahdon.”

26. Roosa-Silvia

Roosa-Silvia-koira.
”Olen älykäs ja söpö, enkö vain? Ymmärrän puhetta, rakastan uimista ja makkaraa sekä tietysti ihmisiäni. Pelaan jalkapalloa ja etsimisleikkejä.”

27. Milo

Milo-koira.
”Olen 12-vuotias mäyräkoira-kääpiöpinserimix. Tulen toimeen kaikenikäisten ihmisten ja myös kissojen kanssa.”

28. Loitsu

Loitsu-koira. 
”Olen 3-vuotias rescuekoira Liettuasta. Haluan aina saada­ rapsuja ja päästä ihmisen viereen­ makoilemaan.”

29. Nero

Nero-koira. 
”Olen niin suloinen, että kaupungilla­ kanssani kulkiessa­ pitää varata tupla-aika­­­: hymyni on kuin magneetti.­ Ohikulkijat­ eivät voi sivuuttaa minua rapsuttelematta ja ihastelematta­.”

Nyt on aika äänestää! 

Mikä suloisista lemmikeistä on suosikkisi? Kerro meille! Äänestyslomake näkyy alla evästeet hyväksyneille. Valitse suosikkisi tarkkaan – jokaisella on tässä kisassa vain yksi ääni! 

Lue myös Kaksplus.fi: Perhe oli nukkumassa, kun koirat alkoivat haukkua vimmatusti – tuho oli valtava, mutta kaikki pelastuivat

Kommentoi

Kommentoi juttua: Oi, mitä söpöläisiä! Äänestä Suomen suloisin lemmikki

Lukija249511

Ilons nro 5 on söpöläinen, minun suosikkini!
On suloisen näköinen pikku veijari!

Lukija249511

Terveisiä vaan kaikille eläinrakkaille henkilöille Suomessa!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.