Puutarha Tilaajille

Haluatko olla trendikäs kotipuutarhuri? Kasvata daalioita, unikoita ja leijonakitoja

Kotipuutarhaa voi hoitaa ekologisesti, kun käyttää luonnonmukaisia lannoitteita. Komposti ja hevosen lanta ovat mahtavia maanparannusaineita.

Monosilla Gardenin Sannaliina Mononen kasvattaa laadukkaita leikkokukkia ja tuntee ekokukka- trendit.

Mitä ekologisesti kasvatettu leikkokukka tarkoittaa?

Kasvatamme leikkokukat avomaalla sesongin mukaisesti. Parannamme maata kompostilla ja hevosen lannalla, kastelemme kukat kaivovedellä ja tuotamme sähkön aurinkovoimalla. Emme käytä viljelyssä torjunta-aineita vaan hyönteiset ovat osa monimuotoista pihaamme.

Mitkä ovat tämän kesän kukkatrendejä?

Suuri trendi on se, että ihmiset ovat ylipäätään heränneet kasvien ja kukkien kanssa puuhailuun. Tämä näkyy erityisesti hyötykasvien suosiona, mutta myös kukat ovat alkaneet kiinnostaa kuluttajia. Kotipuutarhoissa kasvatetaan tänä kesänä tsinnioita, unikoita, leijonankitoja, koristeporkkanoita ja kosmoskukkia. Daaliat ovat myös kasvattaneet suosiotaan vuosi vuodelta. Väreistä murretut sävyt, pastellit, kuten persikka ja vaaleankeltainen, sekä ruskea ovat nyt pinnalla.

Lue myös: Viherrakentaja loihti rintamamiestalonsa pihalle lumoavan puutarhan, jossa tuoksuu ja kukkii

Hempeät unikot kukkivat.
Hempeät unikot kukkivat.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.