Missä puutarhatonttu luuraa? Osallistu kilpailuun ja voita Gardenan painepesuri!

Osallistu Kotilieden Missä puutarhatonttu luuraa -kilpailuun ja voit voittaa Gardenan akkukäyttöisen painepesurin. Sinun tarvitsee vain etsiä tonttu Ihana Puutarha -sivulta löytyvästä jutusta.

Kilpailu on käynnissä 6.–30.4.2020. Aikaa puutarhatontun etsimiseen on siis vielä, mutta aikaa ei kannata hukata, jos mielit painepesurin omaksesi.

gardena-painepesuri

Osallistuaksesi akkukäyttöisen Gardena AquaClean Li-40/60 -painepesurin arvontaan sinun tarvitsee vain etsiä kuvan puutarhatonttu jostakin Ihana Puutarha -sivulta löytyvästä jutusta, klikata tonttua ja pääset osallistumaan kilpailuun.

Arvomme yhden palkinnon kaikkien puutarhatontun löytäneiden kesken. Palkinnon arvo on 359 euroa.

puutarhatonttu

Osallistu Missä puutarhatonttu luuraa? -kilpailuun etsimällä tämä tonttu jostakin Ihana Puutarha -sivulta löytyvästä jutusta ja klikkaamalla tonttua.

Ihana Puutarha -sivulle pääset tästä linkistä.

Tule, Ihana Puutarha odottaa!

Miten perennapenkki kukoistaa ja nurmikosta saa tuuhean? Kuinka varmistaa paras sato? Vastauksia näihin ja satoihin muihin puutarhakysymyksiin löydät Kotiliesi.fi:n Ihana puutarha -sivulta.

Sivulla pääset tutustumaan uusimpiin trendeihin ja ihastumaan kauneimpiin puutarhoihin. Sivulta löydät raikkaita ja ajankohtaisia hyötyjuttuja, täynnä tutkittua tietoa. Klikkaa itsesi sivulle ja hurahda!

Keskustelu

Kommentoi juttua: Missä puutarhatonttu luuraa? Osallistu kilpailuun ja voita Gardenan painepesuri!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X