Puutarha Tilaajille

Tee itse riippuva kasvisäleikkö – se sopii pihalle tai parvekkeelle

Tee itse yksinkertainen kasvisäleikkö, joka kokoaa pienetkin kasvit upeaksi seinäpuutarhaksi. Ripusta säleikkö parvekkeelle tai anna kärhöjen kiivetä sitä pitkin puutarhassa.

Yksinkertainen kasvisäleikkö loihtii pienistäkin kasveista näyttävän seinäpuutarhan. Voit ripustaa säleikköön ruukkuja tai antaa kärhöjen kiivetä sitä pitkin. 

Muuntele säleikköä tekemällä siitä kapeampi tai matalampi. Voit ripustaa säleikön ­ruukkuineen myös parvekkeelle! ­Puolikkaana se sopii ahtaampaankin tilaan.

Kasvisäleikkö

Tarvikkeet:

Kehikon perusrakenne piirroksena
Perusrakenne on yksinkertainen: viisi yhtä pitkää pystyrimaa, jotka yhdistää ylhäällä ja alhaalla poikittainen rima. Sivuilla on lisäksi puolikkaat kehysrimat. Voit laittaa seinän ja säleikön väliin pienet palikat, jotta seinä tuulettuu nopeammin kuivaksi sateen jälkeen. © Hannu Rinne

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tee itse riippuva kasvisäleikkö – se sopii pihalle tai parvekkeelle

Sinun täytyy kommentoidaksesi.