Kodinhoito

Uhkaako kaaos? Tässä helppoja säilytysvinkkejä kaaoksen kesyttämiseen

Kateissa olevien tavaroiden penkominen ja vaatteiden keräily lattialta saa riittää! Tässä hyviä ideoita kaaoksen taltuttamiseen.

Kauneus, käytännöllisyys ja kestävyys ovat säilytyskalusteiden avainsanat. Säilytyskalusteita on liikkeissä esillä vain rajallinen valikoima, joten kysy erilaisista vaihtoehdoista.

puolapuut

Mittojen mukaan nikkaroidun vuoteen alle on valmistettu rullilla liikuteltavat puulaatikot. Yhtenäinen väritys viimeistelee kokonaisuuden. Puolapuista saa kuntoiluvälineen lisäksi kätevän vaatetelineen, johon voi vaikka valita asukokonaisuuksia seuraavaa viikkoa varten. Kätevää vai mitä!

makuuhuone

Makuuhuoneessa kaapit muodostavat sängynpäädyn eivätkä vie tilaa muilta seiniltä. Ne myös eristävät ääntä.

hyllykkö

Jos kodissasi on paljon ovia, mieti, voisiko jonkun niistä sulkea pysyvästi. Oven syvennykseen voi rakentaa hyllykön. Tuolit ja valaisin, Fritz Hansen.

työpöytä

Ota huoneen nurkka hyötykäyttöön ja kiinnitä hyllyt oven reunasta aina ikkunan karmiin asti. Kalusteet ja matto, BoConcept.

string

Ruotsalaisen Stringin klassikkohyllysarjaan on saatavilla myös pöytä, joka sopii niin työpöydäksi kuin pieneksi ruokapöydäksikin.

Lisää ideoita säilytykseen ja sisustukseen: Säilytysvinkit pieneen kotiin Vaatehuone järjestykseen – 10 vinkkiä Pieni pintaremontti päivittää kodin Keittiöremontti alkaa suunnittelulla

Kommentoi

Kommentoi juttua: Uhkaako kaaos? Tässä helppoja säilytysvinkkejä kaaoksen kesyttämiseen

Sinun täytyy kommentoidaksesi.