Sisustus

5 vinkkiä alennusmyynteihin – hanki nämä sisustustuotteet nyt

Tarjoushaukat ostavat vuoden 2017 tulevat sisustustrendit alennetuin hinnoin.

Uusi vuosi, uudet trendit. Kuvapalvelu Pinterest listasi vuoden 2017 nousevat ilmiöt käyttäjiensä tekemien hakujen ja tallennuksien perusteella. Nyt on hyvä hetki olla edelläkävijä, sillä tulevia trendejä voi löytää alehinnoin.

1. Räsymatto

Itämaiset matot kannattaa rullata kaappiin, sillä Pinterest povaa tästä vuodesta maalaisromantiikan ja talonpoikaistyylin vuotta. Mikä olisi kotoisempi tapa tuoda trendi kotiin kuin mökeiltä ja mummolasta tutuilla räsymatoilla?

Räsymatto sopii jokaiselle sisustajalle. Helppohoitoisuuden lisäksi mattojen väri- ja kokovalikoima on mittava.

BoConceptin Arte-matto on 95 prosenttia villaa ja 5 prosenttia puuvillaa.

Räsymatto

 

2. Marmori

Marmori on jo pitkään ollut pinnoilla, eikä ihme − materiaali luo hetkessä luksuksen tunnun. Rohkeimmat vetelevät marmoria seiniin tapetin muodossa. Pienempinä annoksina marmoria voi ihastella erilaisissa koristeissa.

Granitin marmoritarjottimelle voi koota kauniin asetelman vaikkapa keittiöön tai kylpyhuoneeseen.

Marmoritarjotin

3. Tummansininen

Tummansininen on uusi musta, jos on Pinterestin käyttäjiä uskominen. Ja miksi emme uskoisi, sillä väri sopii täydellisesti suomalaisiin koteihin. Tummansininen saa valkoiset pinnat näyttämään raikkailta ja tummassa värissä tahratkaan eivät erotu.

H&M Homen istuintyyny on hyvä tapa tuoda ripaus trendiväriä sisustukseen. Tyynyn saa aina piiloon pöydän alle, jos väri alkaa arveluttaa.

H&M istuintyyny

4. Viherkasvit

Kukapa keksisi viherkasveista pahaa sanottavaa? Ne puhdistavat ilmaa, tekevät tilan viihtyisäksi ja niillä on helppo muuttaa kodin ilmettä. Erityisesti kaikenlaiset köynnökset ovat kiinnittäneet hortonomiharrastajien huomion.

Suomalainen Plantui-älypuutarha on oiva idea juuri nyt, kun kasvitkin kärsivät pimeydestä. Plantuissa yhdistyy kaksi trendiä, sillä viherkasvien lisäksi älylaitteet ovat nousussa.

Plantui-älypuutarha

Lue myös: Helppoja viherkasveja kotiin

5. Kupari

Jos tummansininen on uusi musta, on kupari uusi kulta. Tämä on hyvä uutinen kaikille, jotka jäivät metallibuumin ensi kertaa nostaessa päätään arpomaan valitko kullan vai hopean kotia kaunistaman. Vanhat vaihtoehdot voi siirtää suosiolla sivuun ja siirtyä kupariin. Metallin hohde on tullut jäädäkseen.

Be&livin Quartet -kynttelikön minimalistinen muoto kestää katseita ensi joulunakin.

Be&livin Quartet-kynttilänjalka

 

Lue lisää, miten uudistat helposti kodin sisustusta: Kotiin uusi ilme – 9 vinkkiä sisustamiseen Sisusta kylpyhuone viihtyisäksi Säilytysvinkkejä kaaoksen kesyttämiseen

Kommentoi

Kommentoi juttua: 5 vinkkiä alennusmyynteihin – hanki nämä sisustustuotteet nyt

Sinun täytyy kommentoidaksesi.