Sisustus Tilaajille

Ajalla on 157 eriväristä Mariskoolia, vain neljä puuttuu: ”Olisin valmis maksamaan liki nelinumeroisen summan…”

Espoolainen Aja on hurahtanut keräilyyn, ja on valmis maksamaan hurjia summia saadakseen kokoelmansa täydelliseksi. Hän, kuten myös keräilijäsielut Janne ja Päivi rakastavat metsästämistä, samanhenkisten yhteisöjä ja hienoja tarinoita.

Aja Engström, 60, iloitsee löydöistä

”Aluksi minulla oli kymmenisen erilaista Mariskoolia. Innostuimme niistä tyttäreni kanssa, koska ne ovat kauniita kimaltaessaan erivärisinä ikkunalaudalla.

Sitten törmäsin Facebookissa ryhmään, jossa Mariskoolien kerääjät keskustelevat, kertovat löydöistään, myyvät ja ostavat puuttuvia skooleja. Muiden harrastajien keskustelua seuratessani taisin hurahtaa. Nyt minulla on 157 Mariskoolia, lähes kaikki Suomessa valmistetut ja myynnissä olleet värit.

Alussa kokoelma tietysti kasvoi hyvällä vauhdilla, mutta mitä kauemmin kerää, sitä harvemmin enää löytää puuttuvia osia. Niiden etsiminen, kirpputorien ja antiikkimarkkinoiden kiertäminen käy jo harrastuksesta.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Ajalla on 157 eriväristä Mariskoolia, vain neljä puuttuu: ”Olisin valmis maksamaan liki nelinumeroisen summan…”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.