Sisustus Tilaajille

Älä hilloa tavaraa, jota et käytä – 10 vinkkiä säilytykseen ja kaaoksen järjestämiseen 

Arki helpottuu, kun jokaisella tavaralla on oma säilytyspaikkansa. Mutta ennen kuin ryntäät ostamaan uusia säilytyskalusteita, käy tavararöykkiöt läpi ja mieti, tarvitsetko todellakin kaikkea.

1. Valitse säilytyskalusteet tarpeen mukaan

Ennen säilytyskalusteiden hankintaa katso läpi tavarasi ja mieti, millainen säilytysratkaisu sopii niille parhaiten. Monen kodin tavarakaaoksen taustalla ovat vääränlaiset säilytysratkaisut, joihin tavarat eivät mahdu tai asetu paikoilleen.

2. Opettele luopumaan turhasta

Älä hilloa tarpeettomia tavaroita ­kaapeissasi. ­Karsi turha ja mieti, mitkä tavarat ovat hyödyllisiä. Jos tavaroita ei ole tarvittu vuosikausiin tai peräti vuosikymmeniin, on niistä aika luopua. Kun luovut tavaroita, kierrätä ehjät ja lajittele ­jätteeksi menevät.

Lue myös: Tavaroiden karsiminen helposti – 30 tavaraa, jotka voit heittää pois kaapeista tilaa viemästä

3. Sijoita säilyskalusteet sinne, missä tavaroita käytetään

Käy läpi arkeasi ja mieti, miten ja missä tilassa tavaroita käytetään. Sijoita säilytysratkaisut paikkoihin, joissa tavaroita tarvitaan. Esimerkiksi vaatehuolto ei saisi sisältää liikaa vaatteiden kuljetusta huoneesta tai kerroksesta toiseen. Muuten pinot jäävät helposti lojumaan ympäriinsä.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.