Sisustus Tilaajille

Jonas alkoi kerätä designia teini-ikäisenä - nyt aikuisena hänen kotinsa on täynnä muotoilun helmiä eikä kaikki mahdu edes esille

Designia harrastava pariskunta löysi kokoelmalleen täydellisen kodin 60-luvun rivitalosta. Käsinkirjoitettu myynti-ilmoitus löytyi aikoinaan taloyhtiön jätekatoksen seinältä.

Kun Anna Forth avaa keittiön ylimmän laatikon, sisältä paljastuu rivistö vanhoja tiikkisiä aterimia ja astioita. Tiikkisiä esineitä alkaa hahmottua muualtakin, kun tilaa silmäilee tarkemmin: laakea kulho keittiötasolla, siro lipasto ruokailutilassa ja kauniit kynttilänjalat olohuoneen pöydällä.

Yhtenäinen materiaalimaailma ei vaikuta sattumalta. Anna naurahtaa ja sanoo, että esineitä on valtavasti lisää. Niitä on varastossa pahvilaatikoissa ja kodin kaapeissa. Annan puoliso Jonas Forth on keräillyt tiikkiesineitä ja -astioita jo teini-ikäisestä asti.

”Vanhempani keräsivät talonpoikaisantiikkia, joten kirpparit ja huutokaupat tulivat tutuiksi jo lapsena. Koen, että kerään enemmänkin erilaisia tarinoita. Se tiikis­säkin kiehtoi, kun siitä on kirjoitettu niin vähän. Samoin kuin pohjoismaisista naispuolisista muotoilijoista, joista pidän 101designers-blogia”, Jonas pohtii.

Lue myös: Iidan ja Antti-Jussin kotona voisi kuvitella olevansa aikamatkalla menneisyydessä – kauttaaltaan vintagella sisustettu koti on kuitenkin kaukana mummolan tunnelmasta

Käsinkirjoitettu myynti-ilmoitus jätekatoksen seinässä

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Jonas alkoi kerätä designia teini-ikäisenä - nyt aikuisena hänen kotinsa on täynnä muotoilun helmiä eikä kaikki mahdu edes esille

Sinun täytyy kommentoidaksesi.