Sisustus Tilaajille

Anne ja Jyri tekivät ostopäätöksen, vaikka eivät tienneet juuri mitään rintamamiestaloista

Sinisessä rintamamiestalossa oli sitä jotain, mitä Anne ja Jyri olivat etsineet. Vanhaa vaalivaan kotiin on koottu paljon kaunista katsottavaa.

Rintamamiestalosta huokui, että sitä oli rakastettu ja siitä oli pidetty hyvää huolta. Kookas tontti oli vehreä ja sijaitsi rauhallisella alueella, kuitenkin palveluiden lähellä. Sekin tuntui tärkeältä, että talo oli kuulunut samalle perheelle sen rakentamisesta saakka,.

Anne ja Jyri eivät tienneet paljoakaan rintamamiestaloista, mutta päättivät luottaa tunteeseensa. Kerrosta­lossa asuneelle pariskunnalle aika oli kypsä oman talon hankinnalle.

Muuttamaan päästiin heti kaupanteon jälkeen kahdeksan vuotta sitten. Samalla alkoi remontti, jossa uusittiin viemäröinti, vesiputket ja sähköt. Öljylämmitys vaihdettiin ilmavesilämpöpumppuun. Perunakellariin kunnostettiin kodinhoitohuone sekä sauna ja pesutilat. Vanha verstas muutettiin Jyrin miesluolaksi.

Talon ulkokuva pihan puolelta
Jyrin ja Annen talo on kotikadun vanhimpia. Villiintynyttä pihaa on muokattu vähitellen omiin tarpeisiin ja mieltymyksiin sopivaksi. © Mikko Kaaresmaa

”Ystävät kyselevät silloin tällöin, että onko se teidän remppa valmis, mutta ei se taida tulla ikinä valmiiksi. ­Asuessa vastaan tulee muutostarpeita ja elämäntilanteetkin muuttuvat. Nyt meillä on­ ­kaksi lasta, jotka vähitellen tarvitsevat omat huoneet. Projektilistalla onkin kehitellä esikoiselle omaa tilaa”, Anne kertoo.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Anne ja Jyri tekivät ostopäätöksen, vaikka eivät tienneet juuri mitään rintamamiestaloista

Sinun täytyy kommentoidaksesi.