Sisustus Tilaajille

Artisti Irinan upea koti on sisustettu hyvällä fiiliksellä ja siivotaan aina maanantaisin

Artisti Irina Saari sanoo olevansa pihi ja harkitseva, mutta panostavansa sisustukseen päättäväisyyspuuskissa. Viimeksi hän perusteli ostoksia itselleen niiden alhaisella päivähinnalla.

Ovi aukeaa ja ensin kuuluu vain puhallus. Artisti Irina Saari on järjestellyt kotia viimeiseen asti ennen kuvauksia. Syyn hän on kertonut jo muutamaa viikkoa aiemmin sähköpostissaan. Koti on vähän kuin kulloinkin työn alla oleva levy. Kappaleita pitää ihan superhyvinä siihen saakka, kunnes niitä soittaa muille.

”Silloin sitä alkaa ajatella, että onko tämä ihan pöljä. Ja samoin kotona näkee kaikki tekemättömät hommat ja miten tuo ja tuokin on ihan väärässä paikassa.”

Irinan nelihenkinen perhe on asunut rivitalokodissaan jo 16 vuotta. Kun ulko-ovelta nousee puoli kerrosta yläkertaan, ymmärtää hyvin miksi. Asunnon yksi sivu on lähes pelkkää ikkunaa, jotka avautuvat Kymijoen rantaan asti ulottuvaan puistoon.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Artisti Irinan upea koti on sisustettu hyvällä fiiliksellä ja siivotaan aina maanantaisin

Sinun täytyy kommentoidaksesi.