Sisustus

Asuntomessutalo Dekolakun rakentaminen Kouvolan asuntomessuille edistyy – kodin odotetuin tila onnistui täydellisesti

Elmon ja Kiiran Kouvolan asuntomessuille rakentama talo, Dekon asuntomessukohde Dekolaku on jo lähes valmis. Kodin odotetuin tila nostaa jo nyt hymyn rakentajaparin huulille, pariskunta kertoo asuntomessupäiväkirjansa toisessa osassa.

”On hauska seisoa keskellä olohuonetta ja arvioida, miten vasta äsken paperille suunnittelemamme asiat ovat muuttuneet todeksi. Yksi suunnittelun lähtökohdista oli muista talon huoneista erillään ja eri siivessä oleva tila.

Avara ja valoisa, sellainen Dekolakun olohuoneesta oli määrä tulla.
Avaruutta, korkeutta, luonnonvaloa, vaaleaa. Kaikki ­ennalta mietityt toiveet käyvät toteen Dekolakun olohuoneessa.

Halusimme, että tämä erillinen tila palvelee monessa käyttötarkoituksessa. Siellä seurusteltaisiin isommankin seurueen kanssa, käperryttäisiin takkatulen äärelle, tehtäisiin yhdessä ruokaa, pelattaisiin seurapelejä ja kuunneltaisiin isolla musiikkia. Kesällä tila jatkuisi terassille sivuun liukuvan lasioven avulla.

Lue myös: Miten yksiöstä remontoidaan kaksio? Nuoripari muutti kotinsa tilajakoa nerokkaalla tavalla

Täydellinen onnistuminen

Tuo erillinen tila, olohuone, on tulevan kotimme isoin ja ilman muuta odotetuin huone. Tilaan on yhdistetty avokeittiö saarekkeineen.

Toivoimme olohuoneelta tilan tunnetta, avaruutta ja korkeutta sekä luonnon valoa ja vaaleutta. Isot ikkunat toisivat eri vuodenaikojen tunnelmat ja värit sisälle asti. Huonetta pehmentäisivät lämpimät tekstiilit, mukavat huonekalut ja akustiikkataulut.

Kiertoilmatakka sopii modernin talon ilmeeseen.
Moderni kiertoilmatakka on olohuoneen komistus. Perheen Tuure-koira on jo vallannut paikkansa takan ääreltä.

Nyt kun olohuone on huonekaluja vaille valmis, voimme hymyillä tyytyväisinä. Pinnat ovat valmiit, kiintokalusteet paikallaan ja sähkökalusteet asennettu. Moderni kiertoilmatakka ja ajattoman tyylikäs keittiö tekevät tilasta aikaa kestävän ja kodikkaan. Kaikki on, kuten suunnittelimme. Jo nyt olohuone tuntuu kodilta.”

Asuntomessut Kouvolassa 12.7.–11.8.2019.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Asuntomessutalo Dekolakun rakentaminen Kouvolan asuntomessuille edistyy – kodin odotetuin tila onnistui täydellisesti

Sinun täytyy kommentoidaksesi.