Sisustus Tilaajille

Tällaista taloa et ole ennen nähnyt! Cissi ja Thomas rakensivat kodin, jonka olohuoneen katto kohoaa korkeuksiin

Voiko uudisrakennuksella olla vanhan talon sielu? Kun Cissi ja Thomas tajusivat, että heidän ostamansa maatilan päärakennuksen kunnostaminen olisi liian kallista ja työlästä, he päättivät kierrättää purettavasta talosta kaiken käyttökelpoisen uuteen kotiinsa.

Hoikan joulukuusen latva kurottaa korkealle Cissin ja Thomaksen vaaleassa olohuoneessa. Puu ei kaipaa valojen lisäksi muita koristeita, sillä sen oksilla roikkuu kymmenittäin käpyjä. Kakluunissa rätisee kodikkaasti tuli ja keittiöstä kantautuvat jouluvalmistelujen äänet ja tuoksut.

”Joulu on meille mieluisaa aikaa, sillä silloin saamme taas perheen kokoon ja voimme rauhoittua mukavaan yhdessäoloon joulunaluskiireitten jälkeen”, pariskunta kertoo.

Cissin ja Håkanin suunnittelema päärakennus muodostuu kahdesta poikittaisesta osasta, joita yhdistää huikean korkea olohuone.
Cissin ja Håkanin suunnittelema päärakennus muodostuu kahdesta poikittaisesta osasta, joita yhdistää huikean korkea olohuone. Lasiovet aukeavat suojaisalle oleskeluterassille ja kivimuurein pengerretylle pihalle. Leveä kattolyhty antaa vaaleaan olohuoneeseen lisää valoa ja avaruuden tuntua. © Jonas Lundberg

Milloin joulunodotuksenne alkaa?

Thomas: ”Haemme varastosta tähdet ja kynttilänjalat juuri ennen ensimmäistä adventtia. Cissi asettelee joulukukkia ja havunoksia maljakoihin. Iltaisin istumme lasikuistilla tunnelmoimassa kynttilänvalossa glögilasin ääressä.”

Cissi: ”Joulukuu on sesonkiaikaa pihaputiikissamme ja päivät kuluvat paketteja asiakkaille kääriessä. Kun työpäivä on ohi, on mukava kävellä pimeän pihan poikki ja katsella kodin ikkunoissa kutsuvasti loistavia jouluvaloja.”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tällaista taloa et ole ennen nähnyt! Cissi ja Thomas rakensivat kodin, jonka olohuoneen katto kohoaa korkeuksiin

Sinun täytyy kommentoidaksesi.