Sisustus

Tässä ovat syksyn ihanimmat sisustustrendit: jäätelövärit, japandi ja värikkäät pinnat

Kaikkien sisustajien ykköslehti Deko listasi syksyn kiinnostavimmat sisustustrendit, joita kannattaa pitää silmällä.

Syksy huokailee sisustukseen ruskeaa ja pastellivärejä sekä kiinnostavaa muotokieltä, kertoo sisustuslehti Deko. Poimi tästä talteen syksyn sisustustrendit ja inspiroidu uusista tuulista!

Lue myös: Tämän superkasvin haluat hankkia kotiisi – Helppohoitoinen sisäilmanpuhdistaja!

1. Valloittava ruskea

Dekon mukaan sisustussyksy palaa 1970-luvun maanläheisiin ruskean sävyihin ja ranskalaisten maalaistalojen tunnelmiin. Terrakottaa, olkea, kalpeaa beigeä ja kinuskia löytyy nyt niin huonekaluista, tekstiileistä kuin astioistakin.

ruskea, syksyn sisustustrendit
Marimekon uutuustekstiilit täydentävät upeasti 1970-luvun fiilistä. Messinki hohtaa kauniisti oljensävyistä seinää vasten (oik.) ja puurimat halkovat seinää elegantisti. Kuvat: Marimekko, Matri.

2. Jäätelövärit

Beigen ja ruskean sävyttämää sisustusta saapuvat ilahduttamaan heleät ja raikkaat jäätelövärit. Vaaleanpunainen, persikka, murrettu keltainen, minttu sekä laventeli ovat trendikkäimpiä väripilkkuja syksyn sisustuksessa.

syksyn sisustustredit, jäätelövärit
Vaaleanpunainen, ruskeat ja sobettisävyt yhdistyvät kauniisti. Kuvat: Hakola, Finarte

Lue myös: Löytyykö kaapistasi arvokas Mariskooli? Näistä maljoista maksetaan satasia

3. Värikkäät pinnat

Hyvästi valkeat seinät! Nyt saa nimittäin pinnoilla olla väriä! Syksy vahvistaa värikkäiden pintojen asemaa sisustuksessa sallien kaikenlaisen väriläiskillä leikittelyn.

Myös suurikuvioiset tapetit ovat nousussa, ja yhä useammin tilan kiinnostavimman pinnat saattavat löytyä katosta tai lattiasta.

värikkäät pinnat, syksyn sisustustrendit
Nyt katse lattioihin ja kattoihin! Lattian kaunis mosaiikkikuvio (vas.) ja tummalla värillä maalattu katto (oik.) tarraavat kiinni syksyn kuumimpiin trendeihin. Kuvat: Fritz Hansen, Ferm Living

4. Japandi-tyyli

Kun Japani kohtaa modernin skandityylin, syntyy japandi! Syksyn puurunkoisissa ja puisissa uutuuskalusteissa sekä keramiikassa ja tekstiilien kuoseissa yhdistyy nyt japanilaistyylin eleettömyys ja skandityylin selkeä muotokieli, vaalea puu sekä aido materiaalit.

Japandi-tyyli, syksyn sisustustrendit
Oksat, puuastiat, luonnonmukaiset värisävyt, keramiikka sekä pelkistetyt puupinnat hallitsevat trendikästä japandi-tyyliä. Kuvat: Vepsäläinen, Poiati

Lue myös Dekon juttu: Jäätelövärit, japandi-tyyli, kivi – Tässä ovat syksyn 2018 kuumimmat sisustustrendit

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tässä ovat syksyn ihanimmat sisustustrendit: jäätelövärit, japandi ja värikkäät pinnat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.