Sisustus Tilaajille

Suunnittelija Florence Macedon kotona kohtaavat brasilialainen värikylläisyys ja pohjoismainen muotoilu

Tässä lapsiperheen kodissa ei ole sijaa ryppyotsaisuudelle. Suunnittelija Florence Macedo haluaa näyttää brasilialaiset juurensa myös sisustuksessa. Hän etsii tavaroita, joissa on väriä ja vitsikkyyttä.

Florence Macedonin juuret ovat Brasiliassa, jossa hän on syntynyt, ja jossa edelleen iso osa hänen läheisistään asuu. Suomeen Florence muutti viitisen vuotta sitten asuttuaan ensin Kanadassa, jossa hän tapasi puolisonsa Okko Niskasen. Yhteinen koti Suomessa perustettiin ensin Helsingin Siltasaareen, mutta myöhemmin perheen kasvaessa – ja tilan tarpeen lisääntyessä – Florence perheineen muutti nykyiseen asuntoon Hermanniin.

Valoisa kolmio oli ostohetkellä valmiiksi remontoitu skandinaaviseen tyyliin, mikä oli helpotus kiireistä pikkulapsiperhearkea elävällä pariskunnalle. Florencen ja Okon onneksi remontissa oli säilytetty talon alkuperäisiä 1950-luvulle tyypillisiä yksityiskohtia, kuten alkuperäinen parkettilattia, väliovet sekä kiviset ikkunalaudat, joista he erityisesti pitävät.

Lue myös: Taiteilijapariskunnan koti on samassa talossa kuin yhteinen työhuone – välillä teoksia kuljetetaan rapussa eestaas

Koti on sisustettu pohjoismaisilla design-huonekaluilla, joihin on yhdistetty värikkäitä ja humoristisia matkamuistoja eri puolelta maailmaa. Florence tekee mielellään ostoksia Helsingin kivijalkakaupoissa ja etsii vintagelöytöjä myös kirpputoreilta. Liikkeistä Design Armas ja My O My ovat hänen suosikkejaan.

”Rakastan kaikkea mitä Armaksessa on. Liikkeen valikoima on niin upea ja taidokkaasti kuratoitu. My O My taas ruokkii kokonaisvaltaisesti kaikkia aistejani. Tykkään antaa läheisilleni lahjoja, ja My O My:sta löydän aina ne hauskimmat ja vähiten ilmeiset lahjat.”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Suunnittelija Florence Macedon kotona kohtaavat brasilialainen värikylläisyys ja pohjoismainen muotoilu

Sinun täytyy kommentoidaksesi.