Sisustus Tilaajille

Floristi-Riiaa inspiroi lähimetsä – näin villistä kukkakimpusta lainatut värit toimivat sisustuksessa 

Espoolainen tiilitalo yllättää värien ja tyylien cocktaililla, jonka on sekoitellut kukkastylisti Riia Koivisto. ”Voin vain kävellä omalle pihalle ja poimia inspiroivaa materiaalia.”

”Rakennuksen arkkitehtuuri oli jotain ihan muuta kuin mitä olimme aiemmin nähneet”, Riia Koivisto muistelee ensikäyntiään tulevassa kodissaan.

Riia ja hänen puolisonsa Svante Colerus asuivat aiemmin aivan Helsingin ydinkeskustassa. Perheeseen syntyi kaksi lasta ja Riia opiskeli työnsä ohella kukka-alaa. Svante matkusti ympäri maailmaa Sami Yaffan Sountracker-musiikkiohjelman kuvauksissa ja Riia oli lasten kanssa pitkiäkin aikoja yksin. Kerrostaloelämä keskustassa alkoi tuntua hankalalta.

”Halusin paikan, jossa voisin päästää lapset irti!” Riia naurahtaa.

Tärkeintä oli valoisuus

Riia ja Svante halusivat tarjota lapsilleen hauskan lapsuuden, sellaisen, jonka he itse olivat eläneet 1970-luvulla. Muistoissa naapurin ovikelloa oli soiteltu taajaan ja kavereita oli aina tarjolla pihaleikkeihin. Riian mielestä tärkeintä oli löytää talo, joka tulvisi valoa, Ajaessaan Espoon Nöykkiössä sijaitsevan valkoisen tiilitalon pihaan ja nähdessään huiman korkeat ikkunat, Svante vilkaisi Riiaan: ”Tässäkö se nyt sitten on?”

”Ja kyllä, tässä talossa oli oikea henki. Pystyimme heti näkemään, että huolimatta runsaasta valkoisesta tiilipinnasta ja huonekorkeudesta saisimme tilasta kodikkaan”, sanoo Riia.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.