Sisustus

Haaveiletko juuri omannäköisestä keittiöstä? Esittelyssä kolme mittatilauskeittiötä

Keittiö ei ole halpa eikä helppo hankinta. Laatuun ja materiaaleihin kannattaa kiinnittää huomiota. Kokopuinen keittiö on kestävä valinta.

Keittiö on kylpyhuoneen ohella yksi kodin kalleimmista remonttikohteista. Keittiöön ja sen kestävyyteen kannattaa satsata, sillä siellä vietetään päivittäin paljon aikaa. Myös sen toiminnallisuutta arjessa ja ruoanlaitossa kannattaa pohtia ajan kanssa. Usein voi tuntua ettei valmiita keittiökokonaisuuksia tarjoavista liikkeistä löydy juuri oman näköistä tai omaan tilaan toimivaa keittiökokonaisuutta. Siksi mittatilauskeittiö sekä yksilöllisesti valmistettava ja kestävä kokopuinen keittiö kasvattaaa jatkuvasti suosiotaan.

Lue myös: Haluatko piristystä keittiöön ilman remonttia? 3 ideaa, joilla tuot väriä tilaan

Mittatilauskeittiö juuri sinulle

Mieti miten ihanaa olisi, jos keittiösi tehtäisiin juuri toiveittesi mukaan ja sopisi juuri sinulle ja teidän perheellenne. Keittiöliike Blaun valikoima ei rajoitu valmiiseen mallistoon vaan yhdessä asiakkaan kanssa luodaan räätälöity kokonaisuus. Mitoitus, värit ja materiaalivaihtoehdot voi jokainen valita itse. Laadukkaan toteutuksen lisäksi suunnittelussa pyritään panostamaan suomalaiseen tuotteisiin, muotoiluun ja osaamiseen. Tämän osoituksena Blaulle on myönnetty Suomalaisen Työn Avainlippu.

Mittatilauskeittiö_ Blau
Blaun mattamusta mittatiluskeittiö on räätälöity tilaan tilaajan toiveiden mukaan.

Täyttä puuta

Kurikassa suunnitellut ja Kauhajoella valmistetut Neljän Sepän mittatilauskeittiöt ovat aikaa kestävä valinta. Sataprosenttisesti kotimaisena työnä tehdyt keittiöiden rungot valmistetaan oksattomasta koivusta ja näkyvät osat useimmiten saarnista. Kalustelevyä ei näistä mittatilauskeittiöistä  löydy, ja ne ovat helposti huoltomaalattavissa vuosikymmentenkin jälkeen. Mallistosta löytyy myös nostagiaa henkivä, ihastuttava 1950-luvun keittiömalli. Pääkaupunkiseudulla keittiöiden malleihin voi tutustua Domus Classicassa.

Mittatilauskeittiö_neljaseppaa
Neljä Seppää-yrityksen valkoimissa on 1950-luvun tunnelmaa henkivä keittiö, jonka yläkaapeissa on liukuovet.

Käänny puusepän puoleen

Mittatilauskeittiöstä haaveilevan yksi vaihtoehto on kääntyä paikallisen puusepän puoleen. Monet puusepänliikkeet tekevät myös keittiöitä ja auttavat keittiön suunnittelussa alusta asennukseen saakka. Puisia keittiöitä mittojen mukaan valmistavat ja toimittavat mm. Puuhuone Nurminen, Juvi sekä Jalokaluste.

Lue lisää puusepän tekemästä keittiöstä: Puuseppä Juhan Mikone rakensi keittiön yhteen maailman kiinnostavimmista ravintoloista. 

Mittatilauskeittiö
Tilaamalla keittiön puusepältä ei ole riippuvainen kaapistojen standardimitoituksista tai muodoista.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Haaveiletko juuri omannäköisestä keittiöstä? Esittelyssä kolme mittatilauskeittiötä

Sinun täytyy kommentoidaksesi.