Sisustus Tilaajille

Haluatko päivittää sisustuksen yhdellä muutoksella? Tehosteseinä viimeistelee tilan

Yhden tai kahden seinäpinnan muutos on nopea toteuttaa vapaan viikonlopun aikana. Kun tehosteseinän valitsee muun sisustuksen huomioiden, se sitoo sisustusvalinnat yhteen.

Puhuttaessa tehosteseinistä mielikuvat saattavat liukua yhteen räikeästi eriväriseen seinään makuuhuoneessa. Parhaimmillaan tehosteseinä on kuitenkin osa sisustusta ja se pikemminkin sitoo tilan sisustusvalinnat yhteen kuin pomppaa esiin erillisenä elementtinä.

Varmin tapa valita tehosteseinän sävy on poimia se jostain olemassa olevasta sävypaletista: sohvakankaasta, seinällä olevasta taideteoksesta, kuvioidusta matosta, lempikoriste-esineestä, ikkunasta näkyvästä maisemasta, sisustustyynystä ja niin edelleen. Kun yksi ja sama sävy toistuu useammassa paikassa tilan sisustuksessa, kokonaisuus alkaa näyttää harkitun sointuvalta. 

Lue myös: Kun Katri sairastui, hän ja Juha päättivät toteuttaa haaveensä – ostivat tontin luonnon helmasta

Tehosteseinän ei aina tarvitse olla valkoisten seinien pari, vaan jo sävytettyihin seiniin voi yhdistää toisen värin. Tällöin voi luottaa luonnon sävy-yhdistelmiin: taivaansininen ja kallionharmaa sopivat yhteen siinä missä puunsävyt ja lehdenvihreä tai sammalenvihreä ja kantarellinkeltainen. 

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.