Sisustus Tilaajille

Hannele osti unelmatalon – eräänä päivänä ovesta astui talossa lapsuutensa asunut mies…

Ulkomailla vietettyjen matkaopasvuosien ja kiireisen kahvilayrittäjyyden jälkeen Hannele löysi rauhan sinisestä puutalosta. Siellä vieraillakin on mahdollisuus lepäillä, saunoa ja nauttia hyvästä ruoasta.

Hannele Kalliomäki oli tehnyt pitkän uran ulkomailla matkaoppaana. Työ oli vienyt hänet niin Brasiliaan, Gran Canarialle kuin Kreetallekin.

Ulkomaan-vuosien jälkeen Hannele palasi Suomeen. Hän työskenteli ensin useissa ketjukahviloissa, kunnes perusti oman Kaffila-kahvilan Tampereen keskustaan.

Yrittäjän työpäivät venyivät ja koti oli enää vain piipahduspaikka. Hannele piti joskus kahvilan ovea auki vielä sulkemisajan jälkeenkin, sillä työ oli vienyt hänet mennessään. Lopulta tuli aika pysähtyä, miettiä kahvilan myyntiä ja aloittaa aivan muun parissa.

Hannele oli nähnyt Espanjassa työskennellessään kauniita vanhoja rakennuksia, jotka toimivat tunnelmallisina bed & breakfast -majoituspaikkoina. Ehkä hänestäkin olisi siihen? Ehkä oli totaalisen muutoksen aika, vihdoin.

Hannele alkoi etsiä taloa, joka sopisi kodiksi ja pysähtymispaikaksi, jossa ei tarvitsisi kiirehtiä. Lopulta löytyi sininen puutalo, jolle Hannele antoi nimen Villa Valma.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Hannele osti unelmatalon – eräänä päivänä ovesta astui talossa lapsuutensa asunut mies…

Sinun täytyy kommentoidaksesi.