Sisustus Tilaajille

Huvila ja Huussi -ohjelman Mikko Vesanen, 47, on asunut yksiössään pian 20 vuotta: ”Aina välillä kaipaan erillistä makuuhuonetta”

Sisustusarkkitehti Mikko Vesasen 40-neliöinen asunto esiteltiin Dekossa, kun se oli Mikolle uusi. Palaamme nyt katsomaan, miten vuodet ovat muuttaneet kotia ja asukasta.

Mitä jos kaikki menee pieleen? Ei enää turvallista päivätyötä, ei helppoa vuokra-asuntoa. 19 vuotta sitten sisustusarkkitehti Mikko Vesanen istui uuden kotitalonsa pihakeinussa Helsingin Punavuoressa ja mietti pienessä paniikissa, mitä oli tullut tehtyä. Hän oli irtisanoutunut työstään Skannolla, perustanut yhteisen sisustussuunnitteluyrityksen opiskelukaverinsa Anna Katriina Tillin kanssa ja ostanut ensiasuntonsa.

Huolehtimiseen taipuvaiselle luonteelle oli tullut monta isoa muutosta kerralla. Mikko rauhoitteli itseään sanomalla ”ainahan asunnon voi myydä”.

Myymisen sijaan samaisesta yksiöstä on tullut Mikon elämän pitkäaikaisin koti. Vaikka hän sanookin olleensa lähtökuopissa jo vuosia. Kiinnostavaa asuntoa ei ole vain löytynyt.

”Aina välillä kaipaan enemmän neliöitä, erillistä makuuhuonetta ja hissitaloa. Saa nähdä. Ehkä teemme seuraavaa juttua täältä taas kymmenen vuoden kuluttua”, Mikko sanoo ja nauraa.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Huvila ja Huussi -ohjelman Mikko Vesanen, 47, on asunut yksiössään pian 20 vuotta: ”Aina välillä kaipaan erillistä makuuhuonetta”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.