Sisustus Tilaajille

Hylätty kartano heräsi eloon – Ann ja Anders kunnostivat sukutalon trendikkääksi tapahtumapaikaksi

Vanhat päiväkirjat inspiroivat Annia ja Andersia herättämään eloon viisikymmentä vuotta tyhjillään olleen sukukartanon. Nyt pihapiirissä järjestetään konsertteja, tehdään ostoksia ja nautitaan hyvästä kotiruoasta.

Ulkona pakkanen nipistää poskia, mutta vaalean kartanon piipusta leijaileva savu kertoo, että sisällä uunit hohkaavat kodikasta lämpöä. Keittiössä Ann ja Anders valmistelevat gulassikeittoa, jota on tarkoitus nauttia ystävien kanssa pihalla nuotion ääressä.

Ann että Anders ovat ulkoilmaihmisiä ja viettävät mahdollisimman paljon aikaa luonnossa. Kesällä heillä on hoidettavanaan kaunis puutarha mutta talvella he retkeilevät, luistelevat lastenlasten kanssa tai lähtevät ladulle. Uusin harrastus on kokkaaminen ulkona tulipadan loimussa.

Ann ja Anders ovat innostuneet kokkaamaan tulipadan ääressä ympäri vuoden.
Ulkoilua harrastavat Ann ja Anders ovat innostuneet kokkaamaan tulipadan ääressä ympäri vuoden aina, kun sää sallii. Usein nuotion ympärille syömään kutsutaan myös ystäviä. © @Jonas Lundberg Photograohy

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Hylätty kartano heräsi eloon – Ann ja Anders kunnostivat sukutalon trendikkääksi tapahtumapaikaksi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.