Sisustus

Ikea-keittiön uusi tyyli

Jos haluat jalostaa Ikean keittiötä, hanki keittiörunko Ikeasta. Ovet, vetimet ja muut lisäosat voti hankkia niihin erikoistuneilta yrityksiltä.

vaaleanpunainen keittiö

Kotimainen Helsingö valmistaa ovia Ikean Method-keittiörunkoon sekä Pax-vaatekaappeihin. Yritys myy myös vetimiä, altaita ja hanoja. Kapean keittiön alakaappeja värittää hillitty vaaleanpunainen. Työtason vastakkaiselle seinälle on koottu kaappeja lattiasta kattoon asti. Verkkokaupasta tilattaviin tuotteisiin voi tutustua showroomilla Helsingissä.

 

sininen keittiö

Ruotsalainen Pickyliving valmistaa myös ovia Ikean keittiö- ja vaatekaappirunkoihin sekä myy tasoja, hanoja ja vetimiä. Lisäksi yritys valmistaa osia Ikean Malm-lipastoihin. Tuotteet tilataan verkkokaupasta. Pickylivingin showroom löytyy Tukholman keskustasta.

 

vaaleanharmaa keittiö

Superfrontin erikoisuutena ovat pintakuvioidut ovet. Ruotsalainen yritys valmistaa myös ovia Ikean keittiö- ja vaatekaappeihin sekä Bestå-sarjan säilytyskalusteisiin. Mallistosta löytyvät niin vetimet, jalat kuin työtasotkin. Harmaisiin Plus-mallin oviin on yhdistetty messinkiset vetimet ja hana. Tuotteisiin voi käydä tutustumassa Tukholman keskustassa sijaitsevassa showroomissa. Muuten yritys toimii verkkokauppana.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Ikea-keittiön uusi tyyli

Sinun täytyy kommentoidaksesi.