Sisustus Tilaajille

Nyt on komia! Isak ja Daniela kunnostavat vanhasta pohjalaistalosta kaikkien aikojen kaunotarta

Danielalla ja Isakilla on kolmikymppisinä jo se, mistä monet vain haaveilevat: kaksi lasta ja komea, remontoitu hirsitalo maalla. Unelman toteutuminen on vaatinut monen vuoden kärsivällisen, huolellisen ja taidokkaan kunnostustyön.

Varhaisteineinä toisensa löytäneet Isak ja Daniela olivat olleet nuoresta asti kiinnostuneita vanhoista taloista. Heti kun täysi-ikäisyden rajapyykki oli ylitetty, aloitettiin oman talon etsintä. Vaikka Pohjanmaan maisemassa näkyy paljonkin autiotaloja, sitä oikeaa ei vain tahtonut millään löytyä.

”Kävimme näytöissä ja jopa ovilla kyselemässä, josko myyntihalukkuutta löytyisi, mutta tuloksetta. Jonkun verran haastetta lisäsi, että emme halunneet muuttaa pitkälle tutuista ympyröistä, perheistämme ja ystävistä. Kun hakusäde oli vain 15 kilometriä, vaihtoehtoja ei ollut rajattomasti”, Daniela toteaa.

Sitten koitti päivä, jolloin Isakin lapsuudenystävä vinkkasi myyntiin tulleesta talosta Mustasaaren Voitilassa. Vaikka kyseinen kylä oli Isakille tuttu mopoiän seikkailuista, hän ei ollut koskaan tiedostanut, että tiheän puuston takana oli rakennuksia.

Työkeikalla hän päätti kurvata katsomaan paikkaa. Pihapiirissä oli paljon sellaista, mitä pariskunta oli hakenut. Omaa rauhaa, pitkä yksityinen pihatie, piharakennuksia projekteja varten sekä iso tontti ja runsaasti omaa metsää.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Nyt on komia! Isak ja Daniela kunnostavat vanhasta pohjalaistalosta kaikkien aikojen kaunotarta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.