Sisustus Tilaajille

Jenni ja Toni haaveilivat maalaistalosta – ratkaisu löytyi yllättävän läheltä, joskin muuttoa piti odotella pari vuotta

Jennin ja Tonin unelmoima vanha maalaistalo löytyi yllättävän läheltä, kun isosta sukutalosta huolehtiminen alkoi käydä isovanhemmille raskaaksi.

Ei me nyt ainakaan Jurvaan muuteta! Näin tuumivat Jenni ja Toni Uusi-Laitila vielä 2000-luvun alkupuolella.

Nuoripari opiskeli Raumalla ja paluu kotiseudulle Etelä-Pohjanmaalle tuntui kovin kaukaiselta ajatukselta. Lapsuuden kylänraitti oli hiljainen kaupunkielämään tottuneille. Työtilannekin mietitytti.

Kun perhe kasvoi Atte-pojalla 12 vuotta sitten asiat ottivat kuitenkin uuden suunnan. Ajatus tukiverkoston läheisyydestä ei tuntunutkaan enää hullummalta idealta. Mutta mistä löytyisi mieluisa koti?

”Haaveilimme nimenomaan vanhasta ­talosta. Vastavalmistuneina lainan saaminen omaa kotia varten tuntui kuitenkin vaikealta”, Jenni ja Toni kertovat.

Jossain vaiheessa he havahtuivat siihen, ­että ratkaisu saattaisi löytyä yllättävän läheltä. Tonin isovanhemmat olivat iäkkäitä ja isosta sukutalosta huolehtiminen alkoi käydä heille turhan raskaaksi.

Heräsi kysymys, voisiko siitä tulla jossain vaiheessa nuoren perheen koti.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Jenni ja Toni haaveilivat maalaistalosta – ratkaisu löytyi yllättävän läheltä, joskin muuttoa piti odotella pari vuotta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.