Sisustus Tilaajille

Kansanedustaja Bella Forsgrén, 28, on muuttanut painavan antiikkisohvansa kanssa jo 7 kertaa

Uskoisitko tätä kotia entiseksi mustaksi poikamiesboksiksi? Iso yksiö muuntui valoisaksi keitaaksi, kun Bella kantoi sinne viherkasveja, Alvar Aaltoa, kirppislöytöjä ja tietysti äidiltä perityn kultaisen sohvan. 

Ensin tunnustus. Kansanedustaja Bella Forsgrénin kylpyhuone ei ole lainkaan hänen tyylisensä. Kylpyhuone on musta lattiasta kattoon ja säihkyvästä lattiamosaiikista tulee Bellalle mieleen lähinnä avaruus.

Ja totta: nuoren, vihreiden poliitikon kylpyhuoneen kuvittelisi näyttävän astetta maanläheisemmältä. Mutta harvan koti on kokonaan oman tyylinen ja remontoidessa juuri kylpyhuone jää usein viimeiseksi muutoskohteeksi.

Bella hankki uuden tukikohdan Helsingistä, kun hän aloitti työnsä kansanedustajana. Aluksi hän asui kimppakämpässä, mutta sitten hän totesi, että työn hektisestä luonteesta johtuen oli parempi asua yksin. Asunto löytyi Vallilasta, ja sen edellinen omistaja rakasti ilmeisesti mustaa.

”Kaikki, mikä täällä oli puuta, niin se oli mustaa. Asunto ­näytti poikamiesboksilta tai joltain James Bondilta. Siinä kesti hetken vaihtaa suuntaa, mutta näin, että tästä voisi tulla minun henkinen”, Bella kuvailee.

Lue myös: 70-luvulle jämähtänyt 1900-luvun alun kaksio sai tyylipesun: ”Oli itsestään selvää kunnioittaa remontissa rakennusaikakautta”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.