Sisustus

Kauneimmat joulupallot 2022 – listasimme 9 kaunotarta halvimmasta kalleimpaan

Kauneimmat joulupallot ovat nyt pelkistettyjä ja maanläheisiä. Jotain löytyy myös kimalluksen ystäville. Valitsimme vuoden valikoimasta 9 kauneinta - mikä on sinun suosikkisi?

Kauneimmat joulupallot ansaitsevat paikkansa kuusen oksilta vuodesta toiseen. Pallojen kaivaminen laatikoista tuntuu joka kerta yhtä taianomaiselta perinteeltä.

Joulupallot voivat olla puisia, lasisia, muovisia tai metallisia ja tyyliltään minimalistisen yksinkertaisia tai täynnä koristeita. Valitsimme kauppojen valikoimista 9 kauneinta yksilöä, ja laitoimme ne hintajärjestykseen.

Pallot on listattu sen mukaan, mitä yksi joulupallo tulisi maksamaan. Osa tuotteista myydään yksittäin ja osa useamman kappaleen pakkauksissa.

Lue myös: Kauneimmat jouluvalot 2022 ovat tässä! Listasimme 7 kiinnostavaa uutuutta

Kauneimmat joulupallot 2022 – halvimmasta kalleimpaan

1. Glitteriä tyylikkäästi

kauneimmat joulupallot
Weiste Velvet bauble sequins -joulupallo. Stockmann, 3,90 e/kpl. © Weiste

Helsinkiläinen joulukoristetehdas Weiste valmistaa joulupalloja jokaiseen makuun. Tässä sametilla ja glitterillä päällystetyssä muovipallossa on tyyliä.

2. Värien ilottelua

kauneimmat joulupallot
Lisbeth-joulupallot eri väreissä. Gudrun Sjöden, 5 e/kpl. © Gudrun Sjöden

Ruotsalaisen Gudrun Sjödenin paperimassasta tehdyt käsinmaalatut joulupallot ovat mukava piristys pimeään vuodenaikaan. Lisbeth-joulupalloja on saatavilla monissa eri väriyhdistelmissä. Pallo ripustetaan kuuseen kultalangalla.

3. Kotimaista koivuvaneria

kauneimmat joulupallot
Lovi-pallot, 24,90 e/4 kpl. © Lovi

Kotimaisesta koivuvanerista valmistetut Lovi-pallot ovat luonnollisia ja yksinkertaisia kuusenkoristeita. Puunväriset pallot voi itse maalata ja koristella halutessaan haluamallaan tavalla. Lovi-palloja saa erikokoisina ja -värisinä: punaisena, tummanpunaisena, tummanvihreänä ja vaaleanvihreänä. Joulupallot kootaan itse ohjeiden mukaan.

3. 60-luvun design herää henkiin

kuusenkoristeet
Joulupallo Stig Lindberg Berså. Granit, 19,90 e/3 kpl. © Granit

Granitin uutuuspallot ovat saaneet inspiraationsa Stig Lindbergin suunnittelemasta Berså-lehtikuosista. Suosittu vihreäsävyinen 60-luvun kuosi on tuttu niin astioissa kuin tekstiileissäkin. Pallot ripustetaan mustista puuvillanauhoista, ja ne ovat halkaisijaltaan 7 cm.

5. Lasiset joulupallot 

kuusenkoristeet
Twirl ornaments -joulukoristeet. Ferm Living, Stockmann, 35 e/4 kpl. © Ferm Living

Ferm Livingin lasipallojen juju on kierre, joka näyttäytyy hentoina raitoina. Hienostuneet pallot heijastavat valoa kauniisti. Pallosetin mukana tulee pitkä silkkimäinen nauha, josta voi leikata sopivan mittaiset ripustuslenkit.

6. Rakkaudenosoitus muumifanille

kuusenkoristeet
Muumi koristepallo Ystävyys. Muurla, 9,50 e/kpl. © Muurla

Hellyyttävä muumipallo on valmistettu suupuhaltamalla lyijyttömästä lasista. Suomessa suunnitelluissa palloissa seikkailee eri muumihahmoja. Pakkauksen mukana tulee satiininauha ripustamista varten.

7. Trendikkäät lasihedelmät

Lasihedelmät ja vihannekset, 39,90 e/3 kpl
Lasihedelmät ja vihannekset, 39,90 e/3 kpl © Iittala

Lasiset kurpitsa, viinirypäle ja munakoiso ovat ilahduttavan erilaisia kuusenkoristeita. Kolmen koristeen setti on kaunis lahja itselle tai ystävälle. Koristeet kuuluvat Iittalan Oiva Toikka -kokoelmaan ja niitä myy ainoastaan Iittala.

8. Käsintehtyä ja -maalattua

Joulupallo by Tikau. 14 e/kpl.
Joulupallo by Tikau. 14 e/kpl. © Tikau

Jokainen Tikaun käsintehty joulupallo on oma uniikki taideteoksensa. Valikoimassa on palloja erilaisilla yksityiskohtaisilla kuvituksilla. Pallot ovat valmistettu kierrätetystä sanomalehdestä Pohjois-Intiassa reilun kaupan periaatteiden mukaisesti.

9. Ylellistä kiiltoa

Joulupallo 2022. Georg Jensen, 26,40 e/kpl.
Joulupallo 2022. Georg Jensen, 26,40 e/kpl. © Georg Jensen

Georg Jensenin keräiltävä joulukoriste on ylellinen lisäys joulukuusen juhla-asuun. Sanne Lund Trabergin suunnittelema koriste on valmistettu messingistä ja viimeistelty 18 karaatin kultauksella. Koristeen mukana tulee kaksi eriväristä ripustusnauhaa – punainen ja luonnonvalkoinen.

Lue myös Anna.fi:stä: Valoverho on tämän joulun yllättävä hittikoriste – Kia Peltoselle yksi ei riittänyt, ja nyt kotia valaisee melkoinen verhoparaati

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kauneimmat joulupallot 2022 – listasimme 9 kaunotarta halvimmasta kalleimpaan

Sinun täytyy kommentoidaksesi.