Sisustus Tilaajille

Keräilijä, nämä ovat himoituimmat aarteet juuri nyt – katso asiantuntijoiden vinkit!

Suomalainen muotoilun kulta-ajan klassikot erityisesti 1950-luvulta ovat yhä arvossaan, mutta uusiakin kiinnostuksen kohteita nousee. Katso, mitkä keräilykohteet ovat tavoitelluimpia juuri nyt.

Esinetrendit kiertävät sykleissä kuten vaatemuotikin. Viime aikoina noussut 1970-luku on suurille ikäluokille omaa nuoruutta ja nuoremmille siinä on nostalginen mummola-efekti. Tulossa ovat 1980- ja 90-luvut.

Pitkäaikaisempia syklejä löytyy tyylisuunnista. Jo 1800-luvun lopulla antiikin tyylit palasivat kertaustyyleinä, kuten uusrokokoona. Nyt katse on kääntymässä noin sadan vuoden taakse art decoon ja funkikseen.

Trendejä voi nykyään haistella somesta: mitä postaavat Tukholman, Lontoon ja Pariisin influesserit? Ehkä Suomessakin pian nähdään lisääntyvä kiinnostus eteläeurooppalaiseen kepeän hauskaan vintageen.

Ohimenevistä trendeistä kannattaa poimia itselle se, mistä todella pitää. Edullisia löytöjä voi tehdä siitä, mitä kaikki muut eivät halua samaan aikaan. 

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Keräilijä, nämä ovat himoituimmat aarteet juuri nyt – katso asiantuntijoiden vinkit!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.