Sisustus Tilaajille

Keramiikkataiturin rivarikoti on leikkisä ja täynnä herkullisia yksityiskohtia  

Keramiikkataiteilija Heini Riitahuhdan kodista löytyy samaa leikkisyyttä kuin hänen töistään. Siellä voi kokea myös astiaöverit.

Modernit rivitalot Helsingin Toukolassa istuvat maisemaan, vaikka ovatkin naapureitaan reippaasti nuorempia.

Talot on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Konkret Oy. Heini ja Mikko Riitahuhta kiinnostuivat taloista jo niiden rakennusvaiheessa, kun he opiskelivat vielä Taideteollisessa korkeakoulussa ja asuivat Kalliossa. Myöhemmin, kun pariskunta asui Arabianrannassa, iltakävelyreitti kulki usein juuri näiden talojen ohi.

Lue myös: Arkkitehti Tobias osti puolivahingossa talon Pyhäjärven rannalta: ”Tuttava olisi halunnut luovuttaa avaimet käteeni heti”

Portaat vievät ylimpään kerrokseen, joka on nykyisin lastenhuone. Aluksi ylhäällä nukkui koko perhe, mutta muutama vuosi sitten vanhemmat saivat oman makuuparven alempaan kerrokseen. 
Portaat vievät ylimpään kerrokseen, joka on nykyisin lastenhuone. Aluksi ylhäällä nukkui koko perhe, mutta muutama vuosi sitten vanhemmat saivat oman makuuparven alempaan kerrokseen. Portaat suunnitteli ja toteutti Punavuoren Puuhevonen. Kuva: Jaanis Kerkis
Heini ja Mikko ovat keränneet vanhoja Aalto-jakkaroita jo vuosia. Jakkarat ovat ahkerassa käytössä, välillä ulkonakin. Osa jakkaroista on löytynyt roskalavoilta ja saanut uuden elämän tässä kodissa.
Heini ja Mikko ovat keränneet vanhoja Aalto-jakkaroita jo vuosia. Jakkarat ovat ahkerassa käytössä, välillä ulkonakin. Osa jakkaroista on löytynyt roskalavoilta ja saanut uuden elämän tässä kodissa. Kuva: Jaanis Kerkis

”Olimme Japanissa, kun Mikko huomasi netissä asunnon myynti-ilmoituksen ja sopi yksityisnäytön ennen julkisia näyttöjä. Ostotarjous piti antaa heti, joten teimme nopeat kaupat ja muutimme tänne vuoden 2013 alussa”, Heini kertoo.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.