Sisustus Tilaajille

Koti, joka on myös taidegalleria: kurkista Annen ja Riston pelkistettyyn kotiin

Kaipaus kaupungin sykkeeseen ja kulttuuritarjonnan ääreen sai taiteilijaparin muuttamaan kivitaloon, jonka lähiympäristö henkii Turun vuosisataista historiaa.

Turun Tuomiokirkon kello kumahtelee kahtatoista, päivä on puolillaan. Risto ja Anne Ala-Kaila istahtavat hetkeksi kahvikupilliselle töidensä lomassa. Uusi koti on taiteilijaparille mieluinen, eikä vähiten historiallisen ympäristönsä ja käden ulottuville tulevan, elämää sykkivän kaupunkimiljöönsä takia.

”Asuimme kaksi vuotta Littoisten levollisessa luonnonmaisemassa ja nautimme ympäristön antamasta inspiraatiosta. Pian koronasulun jälkeen meille kummallekin kävi kuitenkin selväksi, kuinka paljon kaipasimme kotoista kulttuurista tarjontaa, kahviloita, tapahtumia ja näyttelyitä.”

Lisäksi Riston työt, projektit ja harrastukset ovat olleet jo monien vuosien ajan kaupungissa, joten pariskunta päätti muuttaa takaisin Turkuun, jossa he ovat aiemmin asuneet useammassakin osoitteessa.

Olohuone toimii myös Annen työhuoneena.
Olohuone toimii myös Annen työhuoneena.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Koti, joka on myös taidegalleria: kurkista Annen ja Riston pelkistettyyn kotiin

Sinun täytyy kommentoidaksesi.