Sisustus

Kouvolan Asuntomessut – nämä messutalojen sisustusratkaisut inspiroivat!

Kouvolan Asuntomessuilla yhdistyvät vanha ja uusi, sillä Pioneeripuiston asuinalue rakentuu Korian yli satavuotiaalle kasarmialueelle. Sen punatiilirakennukset saavat rinnalleen moderneja pien-, rivi- ja paritaloja. Kokosimme messukotien 10 inspiroivinta sisustusideaa.

Kouvolan Asuntomessut aukeaa Pioneeripuistossa 12.7.2019. Dekon toimitus kurkkasi kohteet etukäteen ja ihastui näihin yksityiskohtiin asuntomessutaloissa.

Lue myös: Kouvolan asuntomessutalo Dekolakun sisustus on helppohoitoinen ja tyylikäs – sohvavalinnan ratkaisi Tuure-koira

1. Kouvolan Asuntomessut: Näyttävät kattoikkunat

Seinästä seinään ulottuvat viistot kattoikkunat luovat makuuhuoneeseen ainutlaatuisen valon ja tunnelman. Marian restaurointi ja puutyö on valmistanut mittatilauksena myös yöpöytänä ja säilyttimenä toimivan sängynpäädyn.

Kohde 13, Talo Korea

Asuntomessut, Kouvolan Asuntomessut

2. Nyt vihertää!

Olohuoneen lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tuovat luonnon osaksi sisustusta. Kodikkuutta lisäävät viherkasvit ja muhkeat tekstiilit.

Kohde 32, Jukkatalo Aina

Asuntomessut, Kouvolan Asuntomessut

3. Hieno laatta-mix

Kylpyhuoneessa on yhdistelty rohkeasti erilaisia laattoja, kokonaisuus on kuitenkin harmoninen värimaailman pysyessä hallittuna. Valkoiset laatat yhdistyvät kodin keittiöön, jossa käytetään samoja laattoja.

Kohde 4, Airon Haave

Kouvolan Asuntomessut

4. Syvyyttä ja sävyä

Tämän keittiön juju on kerroksellisuudessa, joka syntyy Puustellin erisyvyisillä kaapeilla ja kahdella kalusteovivärillä. Kätevä aamiaiskaappi piilottaa pienkoneet ja aamiaistarvikkeet yksien ja samojen ovien taakse, mikä tekee aamurutiineista helpompia ja sujuvampia.

Kohde 21, Dekolaku

Asuntomessut, Kouvolan Asuntomessut

5. Kuin taideteos

Jukola Industriesin mittatilaustyönä tekemässä Kärkipaanu-puuseinässä on upea reliefimäinen pinta. Se tuo tilaan kaivattua kodikkuutta ja näyttävyyttä. Käytävää ei kannata tukkia kalusteilla. Kohde 5, Villa Element

Asuntomessut, Kouvolan Asuntomessut

6 Pehmeyttä paneelilla

Makuuhuoneen pehmeä tunnelma syntyy Siparilan Pala-sisustuspaneelin ja herkkien tekstiilien yhdistelmästä. Paneloitu päätyseinä kehystää sängyn kauniisti, jolloin varsinaista sängynpäätyä ei tarvita.

Kohde 22, Sievitalo Unto

Asuntomessut. Kouvolan Asuntomessut

7. Ihana, ilmava sauna

Nykysaunoissa löylyhuone yhdistyy pesutiloihin ja lasipintaa on runsaasti. Leveät laudelankut antavat lauteille kalustemaisen ilmeen. Tulikiven eleetön kiuas viimeistelee tyylin.

Kohde 21, Dekolaku

Asuntomessut, Kouvolan Asuntomessut

8 Moderni 1950-luvun tyyli

Puustellin 50-lukua henkivän keittiön värimaailma on hennon greige, sekoitus beigeä ja harmaata. Välitilan laatat näyttävät puskuun eli kiinni toisiinsa asennetuilta, mikä sopii uusvanhaan tyyliin. Laatoitus jatkuu hauskasti myös avohyllyn taakse.

Kohde 4, Airon Haave

Asuntomessut, Kouvolan Asuntomessut

9. Valoa ja tunnelmaa

Valo tulvii olohuoneeseen lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista. Takka, vinokatto ja Siparilan Vire -sisustuspaneeli tuovat kodikkaan tunnelman, mustat kalusteet ryhdittävät kokonaisuutta.

Kohde 22, Sievitalo Unto

Asuntomessut, Kouvolan Asuntomessut

Kouvolan Asuntomessut

Lisätietoja: asuntomessut.fi

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kouvolan Asuntomessut – nämä messutalojen sisustusratkaisut inspiroivat!

Rivien välistä

Sängynpäätyä ei olisi voitu asentaa, koska ikkunat estävät sen. Lamput kiinnitetty liian korkealle. Sohvalla epäkäytännöllistä pitää tuollaista tyynymäärää. Liikaa tavaraa kaikkialla. Oliko kylpyhuoneessa myös käsienpesuallas?

Sinun täytyy kommentoidaksesi.