Sisustus Tilaajille

Lapsiperheen tehorivari! Nerokas pohjaratkaisu korvasi puuttuvat neliöt

Jenny ja Santeri Carlsson löysivät perheelleen kodin, jossa käytännöllisyys voitti neliöt. Viisihenkisen perheen 83-neliöinen koti remontoitiin menneitä vuosia kunnioittaen.

Miten perheellenne sopiva koti löytyi?


Jenny: Olimme etsineet jo pidempään uutta asuntoa, kunnes kävimme nykyisen kotimme naapurissa asuntonäytössä. Matkalla näyttöön ihastuimme myös muihin samalla tiellä oleviin 1950-luvun rivitaloihin. Saimme idean jakaa asuntoihin Ostetaan-ilmoituksia, jos myynnissä olleen asunnon kanssa ei onnistaisi.

Santeri: Halusimme vanhaan taloon, jossa olisi luonnetta. Tarvitsimme myös lisää tilaa. Kävin jakamassa alueen rivitaloihin ostoilmoituksia, ja jo silloin erään taloyhtiön asukas ilmoitti voivansa kysellä puolestamme. Sille ei kuitenkaan ollut tarvetta, sillä saimme soiton nykyisestä kodistamme. Kävin vielä samana iltana katsomassa asuntoa.

Rivitalo Maunulassa valmistui vuonna 1957.
Rivitalo Maunulassa valmistui vuonna 1957. Kuva: Riikka Kantinkoski
Eteisestä aukeaa valoisa näkymä sekä talon yläkertaan että alakertaan.
Eteisestä aukeaa valoisa näkymä sekä talon yläkertaan että alakertaan. Kuva: Riikka Kantinkoski

Mitä tuumitte ensivierailulla?

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.