Sisustus Tilaajille

Rintamamiestalon seinään aukko liukuovelle ja keittiön siirto huoneesta toiseen – Meku ei pelkää isoja remontteja

Vastaremontoitu rintamamiestalo ei ollutkaan muuttovalmis. Meku Kauhanen alkoi kaataa seiniä muokatessaan talosta perheellen sopivaa. Eikä remontointi jäänyt yhteen kertaan.

Aina kotia ei etsitä viikkoja tai kuukausia. Joskus kysyntä ja tarjonta voivat kohdata yllättävällä tavalla.

Vähän yli kymmenen vuotta sitten Meku Kauhanen perheineen asui rivitaloasunnossa Helsingin Käpylässä. Asunto alkoi käydä ahtaaksi. Meku oli suunnitellut remonttia, jossa kodin pohjaratkaisu laitettaisiin uusiksi, jotta tila saataisiin entistä paremmin käyttöön.

Mitä lähemmäs remontti tuli, sitä enemmän Meku alkoi pohtia muuttoa suurempaan kotiin. Jos vain mieleinen tulisi vastaan. Meku päätti lykätä remonttia ja soitti asiasta veljelleen, joka oli jo lupautunut remonttiavuksi. Puhelun aikana sattuma astui peliin.

Veli oli tekemässä remonttia tuttunsa talossa Paloheinässä. Puhelun kuullut talon silloinen omistaja ehdotti, että Meku ostaisi hänen talonsa. Meku lupasi tulla katsomaan.

Lue myös: Muusikko Mikko Pykärin kotona asiat saavat olla päin helvettiä: ”Sisustuksen pitää kestää se, etten petaa sänkyä tai asettele koristetyynyjä”

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Rintamamiestalon seinään aukko liukuovelle ja keittiön siirto huoneesta toiseen – Meku ei pelkää isoja remontteja

Sinun täytyy kommentoidaksesi.