Sisustus Tilaajille

Luonto on suurin sisustustrendi: Inspiroidu Suomen metsissä ja näytä se sisustuksessa

Kesä virittää aistit parhaimpaan terään. Nauti siitä kaikilla aisteillasi. Kun paluu sisälle koittaa, voit tuoda palan kesämuistoja sisustukseen käyttämällä oikeanlaisia materiaaleja, sävyjä ja tuoksuja.

Oletko koskaan miettinyt, mitä inspiroituminen on? Se on ajatusten vaeltamista, vapautta ja aikaa katsella, avoimuutta nähdä ympärillään isoja ja pieniä asioita. 

Suomen luonto on rikkaudessaan täydellinen paikka inspiroitumiselle. Pysähdy ihmettelemään luonnon täydellistä sävykarttaa, sitkeyttä, vuosisatojen kerrostumia, aitoja materiaaleja, puhtaita tuoksuja ja rauhoittavia ääniä.

Jos haluat tuoda osan luonnonrauhasta kotiisi, keräsimme vinkit, joiden avulla inspiraatiota voi soveltaa kotioloissa.

Lue myös: Näin luonto antaa voimaa! Pysähdy veden, ilman, maan ja tulen äärelle, niin pääset myyttiselle matkalle

Metsän keskelle

Vaikka luonnon keskellä rentoutuminen on parasta elämässä vuodenajasta riippumatta, Suomessa asia korostuu erityisesti kesällä.

Tuntuu kuin silloin olisi aikaa kaikelle sille, mihin normaaliarki ei välttämättä veny: päämäärättömälle vaeltelulle, ihmettelylle ja luonnon aistimiselle. Retket metsään ja vesistöjen äärelle rentouttavat kiireettömyydellään, varsinkin kun niihin yhdistää hyvät eväät ja kauniit oheistarvikkeet. Visuaalisuuteen satsaaminen palkitsee: kun retkikamppeet ovat kauniita, ne istuvat harmonisesti ympäröivään luontoon ja luovat retkeilijälle oman rentouttavan pakopaikan.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.