Sisustus

Marmori tuo kotiin ylellisen tunnun

Ylellinen marmori on jälleen huipputrendikäs sisustusmateriaali. Marmorihurahduksen aste määrää, otatko marmorin mukaan sisustukseen pieninä ripauksina vai isoina pintoina.

1. Yksityiskohta

Marmoritrendiin pääsee mukaan jo muutamalla huolella valitulla pikkuesineellä. Vihreänsävyinen säilytysrasia on monikäyttöinen ja toimii niin kylpyhuoneessa kuin kirjoituspöydällä.

Marmoria voi annostella sisustukseen pienesineinä tai jopa isoina pintoina.
Marmoria voi annostella sisustukseen pienesineinä tai isoina pintoina. Kuva:

2. Katseenvangitsija

Marmoripöytä varastaa huomion. Marmoripinta on kaunis, elävä ja kestävä valinta paitsi pöydäksi myös keittiötasoksi.

Marmoripöydät ovat jälleen trendikkäitä.
Tiesithän, että marmori on suojattava aina ennen käyttöönottoa. Suojaus tekee pinnat helpommin hoidettaviksi ja estää tahrojen syntymistä. Kuva:

3. Tehosteseinä

Näyttävä tapetti uudistaa huoneen kuin huoneen. Valitse klassinen harmaasävyinen tai rohkeampi rosansävyinen marmorikuosi.

Marmoritrendiin pääsee edullisesti mukaan valitsemalla marmorikuosisen tapetin. Kuva:

4. Lattiasta kattoon

Aidon marmorin lisäksi saatavana on marmoria muistuttavia tapetteja, pinnoitteita sekä laattoja. Valitse näyttävän marmorin rinnalle selkeälinjaisia ja yksivärisiä huonekaluja. Kokonaisuus on harmoninen, kun marmoripinnan sävymaailma toistuu kalusteissa.

Kokonaisuus on harmoninen, kun kalusteet toistavat marmoripinnan sävyjä. Jos rohkeutta on riittävästi, samaan huoneeseen voi valita myös erivärisiä marmoripintoja. Kuva:

 

Kommentoi

Kommentoi juttua: Marmori tuo kotiin ylellisen tunnun

Sinun täytyy kommentoidaksesi.