Sisustus Tilaajille

Minnan perhe löysi unelmien mummonmökin, jonne mahtuvat myös hevoset ja koirat

Villiintyneen puutarhan perällä nököttävästä hirsimökistä tuli lapsiperheen unelmien kesäpaikka, josta kotiinlähtöä pitkitetään viimeiseen saakka.

Minna Ohraluoman harrastuksiin kuuluu myytävien mökkien ja talojen katselu netissä. Kun hänen silmiinsä osui ilmoitus hirsiseinäisestä kuivanmaan mökistä Kihniössä, vaihtoehtona oli vain tarjouksen tekeminen. Kupruilevat huokolevyt, muovimatot tai 70-luvulle pysähtynyt tunnelma eivät saaneet Minnaa ja puoliso Jan Laatikaista empimään.

”Näin oli tarkoitettu. Lapsuudenkotini on Kihniössä, ja olemme aina viettäneet täällä paljon aikaa. Nyt meillä on kotikylässä tukikohta, vanha talo täynnä tarinoita”, Minna sanoo.

Rakennuksen huonoa kuntoa ei pelätty hankintahetkellä, innostus remonttiin oli niin suurta. Onneksi suuremmilta yllätyksiltä vältyttiin. Vain muovimattojen poistaminen aiheutti harmaita hiuksia. Lopulta purkutyömaan alta löytyi lahonnut lattia, jonka Minnan vanhemmat vaihtoivat uuteen.

”Olemme halunneet palauttaa rakennusta ennalleen mahdollisimman paljon. Uutta on asennettu vain pakosta, ja sekin on tehty vanhalla mallilla ja hengittävillä materiaaleilla”, Jan korostaa.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Minnan perhe löysi unelmien mummonmökin, jonne mahtuvat myös hevoset ja koirat

Sinun täytyy kommentoidaksesi.