Sisustus Tilaajille

Mirkku Kullbergin kodin remontissa hillokellari ja autotallikin saivat väistyä kirjojen tieltä

Toimitusjohtaja Mirkku Kullberg tunnustautuu bibliofiiliksi, mutta nauttii kirjoista myös siksi, että ne ovat kauniita esineitä. 1950-luvun talossa on tietysti paljon Artekia mutta paljon muutakin vuosien varrella kerättyä.

Toimitusjohtaja Mirkku Kullberg luona käy heti selväksi, mitä hän rakastaa. Kirjoja löytyy melkein joka kulmauksesta, ja hänen työhuoneensa on oikea bibliofiilin eli kirjojen ystävän tyyssija. Se sijaitsee kompaktin, 1950-luvun lopussa rakennetun omakotitalon oikeassa laidassa, kapean keittiön takana.

Ajan patinoima vaneriovi työhuoneeseen on auki. Ensimmäiseksi huomion vie Artekin koivuvanerisista seinähyllyistä rakennettu kirjahylly. Se on ääriään myöten täynnä. Kirjoja on rinnakkain ja päällekkäin ja niiden lomaan on sijoitettu pienesineitä, kuten Vitran miniatyyrituoleja – Karuselli ja Paimio-tuoli – sekä keramiikkapulloja, -kuppeja ja perhevalokuvia. Kirjapaljous jatkuu pöydillä, palleilla ja lattialla.

Joku sanoi, että kirjoihin kerääntyy kauhea kasa pölyä. Mutta kaikilla on joku asia, mikä miellyttää.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.