Sisustus Tilaajille

Mitä ihmettä ripustaisin seinälle? Asiantuntijat neuvovat, miten se oikea juliste löytyy

Pelkistetty juliste on kaunis, mutta miksi se ei tunnu omalta? Julisteahdistus on nyt vaivannut vuoden päivät, ja siksi hain apua ammattilaisilta.

Ruokapöydän yläpuolella ammottava valkoinen tyhjyys tuntuu viestivän vuoroin mahdollisuuksista ja vuoroin luovuuden kuolemasta. Enkö todellakaan keksinyt yhtään mitään seinälle pantavaa?

Haaveissani on värikäs ja abstrakti juliste, joka täydentää iloisten illallisten mielenmaisemaa, innostaa luovuuteen ja tukee omakuvaani. Täydellinen juliste osuu naulankantaan: tämä on juuri minua.

Budjetti rajaa maalaustaiteen pois vaihtoehdoista, joten selailen julisteita verkkokaupoissa. Julisteissa näkyy muun muassa abstrakteja väripalleroita, vehreitä kasveja, hempeitä ruusuja, äärettömiin jatkuvia meren laineita ja hennolla hapuilevalla otteella piirrettyjä kehonmuotoja.

Maalaan mielessäni kuvaa värikoordinoidusta kodista, jossa jokainen taulu tuntuu puoltavan paikkaansa. Teos on varmasti tuossa juuri siksi, että se on niin todella merkityksellinen asukkaalle, ajattelen sisustuskuvia katsellessani.

Mutta, kun kuvittelen taulut omalle seinälleni, nolostun. Miksi minun seinälläni roikkuisi kolme pastellisävyistä väripalloa? Mikä tekee tästä teoksesta niin erityisen?

Voimakkaat graafiset kuviot ovat olleet suosiossa jo pitkään. Pikkuhiljaa mustavalkoinen kausi on taittumassa, ja koteihin haetaan enemmän värejä.
Voimakkaat graafiset kuviot ovat olleet suosiossa jo pitkään. Pikkuhiljaa mustavalkoinen kausi on taittumassa, ja koteihin haetaan enemmän värejä.

Lue myös: Näin sisustat kotiasi etnisin maustein

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.