Sisustus Tilaajille

Muotoilijan talo on kuin taideteos – musta kuori kätkee sisäänsä vaalean ja valoisan kodin

Muotoilija Anna Pylsyn ja tämän perheen koti on ulkoa tumma, mutta sisältä vaalea ja täynnä valoa. Sisustusta on maustettu kierrätetyillä designhuonekaluilla.

Omakotitaloalueen laitamilla, omassa rauhassaan, kohoaa musta moderni talo. Talossa asuvat Anna Pylsy ja Janne Asuintupa tyttärensä Eevin kanssa.

Pariskunta suunnitteli unelmiensa talon pohjaratkaisun itse muokkaamalla Kastelli-talojen valmista ehdotusta. Kodiksi valittiin yhteen tasoon sijoittuva 137-neliöinen ratkaisu.

Olohuone, keittiö ja ruokailuhuone ovat yhtä suurta tilaa, johon suurin osa neliöistä on sijoitettu. Eteisaulasta saavutaan suoraan keittiöön, joten sen ilmeessä Anna halusi ottaa huomioon selkeyden ja toimivuuden.

”Keittiön on oltava toimiva, sillä se on keskeisimmällä paikalla kodissamme. Halusimme aamiaiskaapin, jonne saisimme kaikki keittiökoneet piiloon. Mietin säilytystilan tarkasti, sillä kun kaikille tavaroille on oma paikkansa, on vaivatonta pitää tasot tyhjinä ja edustavassa kunnossa. Kaapistoja on kaksin puolin suurta saareketta”, Anna kertoo.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Muotoilijan talo on kuin taideteos – musta kuori kätkee sisäänsä vaalean ja valoisan kodin

Sinun täytyy kommentoidaksesi.