Sisustus Tilaajille

Nämä ovat onnistuneen petauksen 7 kulmakiveä – trendikäs brassailee lakanoilla

Petaus on tärkeä osa makuuhuoneen sisustusta. Sänky voi huokua seesteistä tunnelmaa beigeillä lakanoilla tai uhkua runsautta muhkeilla tyynyillä. Katso videolta ohjeet kahteen erilaiseen trendipetaukseen!

Oletko huomannut, että sängyn petaaminen tekee koko makuuhuoneesta siistimmän oloisen? Pedattu sänky luo tunnetta järjestyksestä elämänhallinnasta ja on parhaimmillaan kaunis sisustuselementti. Illalla kaunis petaus houkuttelee nukkumaan.

Perinteisessä petauksessa peitto ja nukkumatyynyt piilotetaan päiväpeiton alle ja päälle heitetään muutama koristetyyny. Mutta petauksessa voidaan käyttää myös mielikuvitusta.

Kiinteistönvälitysyritys Bo LKV:n päästailaaja Anu Tuomikoski valvoo ammatikseen myytävien asuntojen myyntikuvastoa ja on tehnyt töitä stailaajana kymmenen vuotta. Anu kertoo, millainen tyyli petauksissa trendaa nyt, ja näyttää videolla, miten kaksi erilaista trendipetausta syntyy. 

Anu Tuomikosken sängyssä on Matrin sängynpääty. Tärkeässä osassa on myös pellavainen helmalakana. Nurkkaan kätkeytyy Anun etätyöpiste.
Anu Tuomikosken sängyssä on Matrin sängynpääty. Tärkeässä osassa on myös pellavainen helmalakana. Nurkkaan kätkeytyy Anun etätyöpiste. Kuva: Anni Reenpää

Lue myös: Onko makuuhuoneesi valju? Valitse suosikkisi neljästä sisustustyylistä ja loihdi kutsuva makuutila

Trendikkään petauksen 7 kulmakiveä

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.