Sisustus Tilaajille

Nyt on ihanan överi koti! Kullanhohtoisessa tassuammeessa kylvetään tuoksuvien terälehtien seassa

Karl Fredrik on aina rakastanut kukkia ja elämän hyviä asioita. Isoäidin kasvimaalta virinnyt intohimo on muovannut hänestä puutarha-alan ammattilaisen, jonka ylellisestä kodista on tullut matkailukohde.

Heti puutarhasesongin alkaessa ­keväällä Eklaholmin maatilalla alkaa kuhina. Väkeä vaeltaa ostamaan taimia ja sisustusesi­neitä sekä juomaan kupin kahvia, jotta he saisivat tilaisuuden ottaa selfien ja vaihtaa muutaman sanan tilaa ja myymälää isännöivän Karl Fredrik Gustafssonin kanssa.

”Kun aloimme nelisen vuotta sitten kuvata televisiosarjaa elämästämme tällä maatilalla, ihmisvirta on ollut loppumaton. Haluaisin rupatella kaikkien kanssa, mutta ­monesti joudun kiireen vuoksi tyytymään pelkkään tervehtimiseen”, Karl Fredrik kertoo.

Sesonkiaikaan hänen apunaan myymälässä on parikymmentä työntekijää.

Rautaportista sisään astuessa aukeaa eksoottinen puutarhamaailma.
Rautaportista sisään astuessa aukeaa eksoottinen puutarhamaailma. Eklaholmissa tuntuu kuin olisi matkustanut vieraille maille. Kaari-ikkunat Karl Fredrik löysi Marrakechista antiikkitorilta. Ne korvasivat rumat 70-luvun ikkunat ja antavat sisäpihalle aivan uuden ilmeen. © Jonas Lundberg Photography
Karl Fredrik ja Petter ovat tulleet tutuiksi ruotsalaisille televisiosarjasta, joka esittelee puutarhaelämää Skånessa.
Karl Fredrik ja Petter ovat tulleet tutuiksi ruotsalaisille televisiosarjasta, joka esittelee puutarhaelämää Skånessa. Karl Fredrikin tavaramerkiksi on muodostunut nahkainen esiliina, jota hän käyttää kukkakimppuja sitoessaan. © Jonas Lundberg Photography

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Nyt on ihanan överi koti! Kullanhohtoisessa tassuammeessa kylvetään tuoksuvien terälehtien seassa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.