Sisustus

Parhaat Mujin tuotteet – diffuuseri ja 5 muuta Dekon valintaa

Nyt kun Muji tulee pysyvästi Suomeen, on aika valita valtavasta mallistosta ne parhaat. Mikä on sinun suosikkisi?

Japanilainen Muji asettui pysyvästi taloksi kauppakeskus Kampin 4. kerrokseen. Mujin mallisto on valtava: se käsittää kirjat, elintarvikkeet, kodin tuotteet, vaatteet ja jopa hotellit ja talotuotannon. Suomen liikkeeseen näistä ovat varmasti tulossa omat osastot kirjoille, elintarvikkeille, kodin tuotteille ja muodille. Globaalin yrityksen tarkoitus on kuitenkin tuoda Muji kokonaisuudessaan Suomeen, joten toivottavasti saamme nauttia pian myös Muji-hotellista ja mahdollisuudesta hankkia oma Muji Hut -mökki. Deko valitsi parhaat Mujin tuotteet.

Lue myös: Muji avaa Euroopan suurimman liikkeen Helsinkiin loppuvuonna 2019

Deko valitsi parhaat Mujin tuotteet

Mujin kaikki tuotteet miellyttävät eleettömän tyylin ystävää, mikä tekee parhaiden yksilöiden valitsemisesta erittäin vaikeaa. Olemme siis koonneet tähän heidän tuotteitaan, jotka on havaittu toimiviksi ja arkea ilostuttaviksi sekä tehneet vaikutuksen virtaviivaisella, oivaltavalla designillaan.

Muji cd-soitin

1. Mujin CD-soitin

Tämä vekotin on jo klassikko ja usein ensimmäinen asia, joka tulee mieleen Mujista. Kompakti soitin sisältää sekä soittimen että kaiuttimen. Hauskaan designiin sisältyy myös paljon oivaltavuutta: seinällä soitin ei vie pöytätilaa, kaunis muotoilu ja cd:n pyörimisliike pääsee esille, ja virtajohtoa vetäessä soitin menee päälle. Hinta 195 e.

Muji siivousvälineet

2. Kauniit siivousvälineet

Markkinoilla ei ole liikaa tarjolla kauniita siivousvälineitä. Onneksi Mujilla ne ovat niin tyylikkäitä, että ne voi jättää vaikka esille. Lisäksi tuotteet ovat yhdisteltäviä. Mopin varteen voi naksauttaa niin ikkunalastaa, harjaa kuin mattorullaa. Erityinen suosikki on kätevä ja kaunis rikkalapio ja -harja. Esimerkiksi rikkalapiosetti 5,95 e ja pölyharja suojuksella 14,95 e.

Muji diffuuseri

3. Suosittu Mujin diffuuseri

Mujin diffuuseri on todella suosittu, eikä syystä. Diffuuseri haihduttaa huoneilmaan vettä, johon on sekoitettu eteerisiä öljyjä. Tuoksu on kevyt ja sopivan raikas, eikä kynttilöiden tuottamista pienhiukkasista ole tietoakaan. Lisäksi diffuuseri on myös tunnelmallinen valaisin, jossa on kaksi kirkkausasetusta. Hinta 64,95 e.

Muji hammasharjat

4. Keraaminen hammasharjapidike

Nämä hammasharjapidikkeet ovat hyvä esimerkki simppelistä, mutta äärimmäisen oivaltavasta muotoilusta. Hammasharja on helppo asettaa söpöön pidikkeeseen, eikä se vie liikaa tilaa. Lisänäyttävyyttä saa, kun hammasharjan väri on sama kuin pidikkeen, tätäkin Muji on ajatellut. Hammasharjat 17,95 e/4 kpl ja keraaminen pidike 3,95 e.

Muji aamutossut

5. Pellavaiset aamutossut

Pellavatossut ovat japanilaisen tyylikkäät ja mukavat käyttää, sillä tossun pohja mukailee jalkaholvin kaarta. Monet vannovat näiden nimeen. Hinta 12,95 e.

Muji keittiövälineet

6. Teräksiset keittiövälineet

Mujin teräksiset ruoanlaittovälineet ovat superkivan näköisiä. Desimitta ja mittalusikat voi laittaa esille roikkumaan, ja kulhoissa voi säilyttää hedelmiä silloin, kun ne eivät ole käytössä. Teräs on lisäksi parempi materiaali ruoanlaittoon kuin muovi, josta voi irrota haitallisia yhdisteitä. Saatavilla verkkokaupasta muji.eu.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Parhaat Mujin tuotteet – diffuuseri ja 5 muuta Dekon valintaa

Jokohamahumahutan

Ihanat ja hauskat hammasharjat.

Suosi suomalaista

Miksi ostaa ulkolaisia muji-tuotteita eikö pitäisi suosia kotimaisia kyllä esim. Sini-tuotteen siivousvälineet on huippuluokkaa ja yhtä kauniita. ”Kyllästynyt edes katsomaan tällaista mainosta”

Ei kotimaista

Tiedätkö missä maassa Sinituotteet valmistetaan ?

Olze86

Suomessa

Suvituuli

Kohtuutonta vouhotusta japanilaisen tuotteen puolesta. Suosikaamme kotimaassa valmistettua!

Doc

Eteeriset öljyt hengitettynä eivät todellakaan ole haitattomia ja voivat esim. laukaista astmakohtauksen. Ei näitä diffuusereja kannata mainostaa minään terveystuotteina.

Sinun täytyy kommentoidaksesi.