Sisustus

Parhaat palat Mikkelin asuntomessuilta – näin nyt sisustetaan!

Mikkelin asuntomessujen kodeissa korostuvat tänä vuonna järvinäkymät ja puurakentaminen. Poimimme kesän 2017 asuntomessuilta inspiroivia ideoita omaa kotiaan sisustaville.

Kohde 2, Design-Talo Pala

Mustaksi maalatut seinät
Mustaksi maalatut seinät imevät itseensä mustat kalusteet ja jättävät
tilaa valkoisille yksityiskohdille. Suuri matto kokoaa kalusteet omaksi ryhmäkseen.

Kohde 5, Wave

Olohuoneen keskipisteenä siro takka
Olohuoneen keskipiste on siro takka, joka ei kuitenkaan hallitse koko tilaa. Ilmavuutta Rueggin takkaan tuovat lasiseinät. Cubeotulisija, Takkamestari Korhonen
Lämminhenkinen saunaosasto
Lämminhenkinen kylpyläosasto kätkee sisäänsä saunan, suihkun, ammeen sekä pesualtaat. Pinnoissa vuorottelevat harmaa laatta ja lämpimänruskea puu.
Kylpyhuoneen kaksi käsienpesuallasta
Jos kylpytiloissa tai kylpyhuoneessa riittää tilaa, kaksi käsienpesuallasta helpottaa ja nopeuttaa arkea. Dansanin kalusteet, Laattapiste,

Kohde 6, Kannustalon Harmaja Saimaa

Musta portaikko
Mustan portaikon ja ikkunakarmien seuraksi on valittu mustarunkoisia kalusteita. Kontrastia tuovat puinen pöytä ja messinginvärisenä hohtava hyllykkö.
Hiekanvärinen olohuone asuntomessuilta
Olohuoneen katseenvangitsijana komeilee Risto-Matti Ratian Siparille ideoima Vire-paneeli. Hiekanväriseksi käsitelty mäntypaneeli antaa olohuoneen kalustukselle maanläheisen väripaletin. Rottinkiseinäinen kaappi, Ikea. Sohva ja nojatuolit, Adea.
Hiekanvärinen makuuhuone
Makuuhuoneessa pellavaisten vuodetekstiilien seurana koreilevat messinkiset hyllykkö ja yöpöydän virkaa toimittava peilillä päällystetty pöytätaso. Hylly, Newworks. Peilitaso, Aytm.

Kohde 8, Villa Saimaanhelmi

Valoisa oleskelutila suurilla ikkunoilla
Valoisan oleskelutilan pääosassa on maisema eikä sikä sitä ole peitetty verhoilla. Kalusteet, Valanti Shop ja HT Colletion. Raidalliset matot, Woodnotes.
Kauniin vaalea keittiö
Keittiössä on matalien yläkaappien jälkeen palattu hyödyntämään koko seinäkorkeus. Selkeä seinällinen kaappeja tarjoaa paljon säilytystilaa, varsinkin jos liesi ja vesipiste on sijoitettu saarekkeeseen. Kirsi Valannin suunnittelemaa keittiötä valmistaa GL Keittiö.

Kohde 9, Villa Sukka

Tummat saunanlauteet ja vaaleat seinät
Tukeva pitkä penkki toimii saunanlauteena. Istuintaso ulottuu seinästä seinään. Lauteiden ja ikkunakarmien tumma väritys toimii vastavärinä seinien vaaleudelle.

Kohde 10, Honka Ink

Kaunis keittiö hirsiseinällä
Perinteinen hirsiseinä muuttaa muotoaan, kun sen seuraksi on valittu musta moderni keittiö. Yläkaappeja ei tarvita, kun Wavel-muotoisen keittiön toinen sivu on täynnä säilytyskaappeja. Keittiö, Nixi.
Keittiön säilytystila
Nixin keittiön aamiaskaapissa ovet liukuvat kaapin sisään ja kaapista tulee avohyllykkö. Tämä helpottaa kokkaajan työskentelyä, jos keittiössä ei ole liikaa tilaa.
Sisustuselementit luonnonmateriaaleista
Luonnonmateriaaleista valmistetut kalusteet ja pientuotteet lisäävät kodikkuutta. Rottingista, bambusta, sisalista ja meriheinästä tehdyt säilyttimet sopivat monenlaisiin sisustustyyleihin.

Kohde 11, Kontio Toive

Vaalea maalaiskeittiö
Perinteinen maalaiskeittiö on saanut käsittelyn, jossa kaikki on valkoista. Valkoisella värillä voikin hyvin uudistaa ja yhtenäistää vanhan keittiön eriparisine ruokapöytineen ja tuoleineen.

Kohde 16, Asunto Oy Saimaan Ateljee

Valkoinen sauna antaa valoa
Melkein valkoiseen saunaan kiinnostavaa katseltavaa tuovat seinä- ja kattopaneloinnin eri levyiset vaaleat raidat. Valkoinen kiuas, Tulikivi.

Kohde 24, MinunVALO

Kaunis valo kylpyhuoneessa, soikean muotoinen kylpyamme
Kylpytiloissa ikkunan eteen sijoitettu amme antaa kylpijälle parhaat mahdolliset näkymät. Selkeälinjainen ja yksinkertainen soikea amme on tällä hetkellä monen suosikki.

Kohde 26, Kotikontti

Kätevä keittiö korkeaovisilla keittiönkaapeilla
Keittiöiden uutuus on aamiaiskaappi, joka kätkee sisäänsä kahvin- ja vedenkeittimen pistorasioineen sekä murot ja raksut. Tässä Puustellin korkeaovisessa kaapissa on lisäksi vetolaatikoita mukeille ja muille tuotteille.

Tiedustelut:

adea.fi, aytm.dk, glkeittio.fi, ikea.fi, laattapiste.fi, newworks.dk, nixi.fi, puustelli.fi, siparila.fi, valanti.fi, takkamestarit.eu, tulikivi.fi

Juttu on julkaistu Kotiliesi 14/2017 -lehdessä.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Parhaat palat Mikkelin asuntomessuilta – näin nyt sisustetaan!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.