Sisustus Tilaajille

Paula jäi leskeksi, osti upean hirsitalon ja muutti Tukholmasta Ruovedelle

Hurmaavan kaunis hirsitalo houkutteli Tukholmassa asuneen Paula Ridderstadin Suomeen. Huvilasta tuli koti, ja nyt eläkepäivät Ruovedellä ovat tyystin toisenlaisia kuin miljoonakaupungissa.

Paula Ridderstad lähti parikymppisenä vuoden 1974 kesällä Ruotsiin tapaamaan ystäviään ja jäi sille tielle. Elämä, ura ja perhe rakentuivat Tukholmaan.

Vuonna 2015 kaikki muuttui, kun Paulan mies Petter Ridderstad menehtyi ja Paula jäi 61-vuotiaana leskeksi. Ehkä jonkinlaisena surutyönään Virroilta kotoisin oleva Paula alkoi katsella ilmoituksia vanhoista taloista Suomessa.

Ei sisäkuvia, ei pohjapiirustuksia. Netin myynti-ilmoitus oli niukka. Kuitenkin ainoa valokuva riitti saamaan Paulan liikkeelle Tukholmasta kauas Ruovedelle. Olihan talo hurmaavan kaunis arkkitehtuuriltaan.

Lähestyessään oikeaa osoitetta hän huomasi, että läheisen kujan nimi oli Uotilankuja.

”Olen omaa sukua Uotila, joten se tuntui ihmeelliseltä sattumalta. Kuin merkiltä!” Paula muistelee kuuden vuoden takaista ensivisiittiään Hattulassa.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Paula jäi leskeksi, osti upean hirsitalon ja muutti Tukholmasta Ruovedelle

Sinun täytyy kommentoidaksesi.