Sisustus Tilaajille

Pieni pintaremontti piristää! Tässä kevään trendikkäät maalit, tapetit ja tekstiilit

Seiniin tuodaan nyt väriä, ja tehosteseinän sijaan maalataan koko huone. Tapettikin voi olla taidetta.

1. Hurmaava vaaleansininen rauhoittaa

Tikkurilan vuoden väriksi valittiin hurmaava vaaleansininen, Y354 Cumulus. Tavoitteena on, että näinä epävarmuuden aikoina lempeä sävy rauhoittaa, on kuin lupaus valoisammasta tulevaisuudesta. Tämän taivaansinisen rinnalle Tikkurila valitsi yhdeksän muuta ajankohtaista sävyä, jotka sopivat hauskasti yhteen.

Valitsimme Color Now 2021 -värikokoelmasta viehättävän kärkikolmikon: syvän sävyinen punajuuri M425, lempeä kaakaon sävyinen Tamarix K480 ja vaalean sininen Cumulus Y354. Tämä väripaletti toimii hyvin kolmestaan, kuten yllä olevasta kuvasta näkyy.

2. Maalaa koko huone

Pitkään oli valloillaan trendi, että tilasta maalataan vain se ehjin ja suurin seinäpinta ja muut jätetään valkoisiksi. Nyt väri levittyy reippaasti kaikkiin seiniin ja rohkeimmat maadoittavat vanhat valkoiset lipastonsakin seinään sopivaksi.

Lue myös: Näin luot ajattoman sisustuksen: Vinkit materiaaleihin, sävyihin, tuotteisiin ja tunnelmaan

Seinässä Farrow&Ballin Treron 292 -sävy, atmosfera.fi.
Seinässä Farrow & Ballin Treron 292 -sävy. Toinen saman valmistajan vahva vihreä sävy on Bancha 298. Maalit ovat täysin vesipohjaisia, atmosfera.fi.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.