Sisustus

Poimi vinkit: 3 x näin käytät syksyn uutuustapetteja sisustuksessa

Kukka-aiheet eivät kuulu pelkästään kesäkauteen. Monilta valmistajilta on tullut runsaita kukkatapetteja, joiden sävymaailma sopii kuulaisiin syyspäiviin ja tummiin talvi-iltoihin.

1 Tummien sävyjen harmoniaa tapetissa

Engblad & Con vanhoista arkistoista kaivettu Näckros-tapetti on kuin tehty tähän päivään. Ajankohtaiset tummansinisen ja vihreän sävyt tekevät tapetista harmonisen runsaasta kuvioinnista huolimatta.

Näin käytät: Tapetti sopii erinomaisesti tummien samettikankaiden ja messingin kanssa.

kukkatapetti

Kuva: Engblad & Co

2 Viileät sävyt tapetissa tuovat raikkautta

Sandbergin herkkä Lo-tapetti sopii erityisesti makuuhuoneeseen. Tapetin vesivärimainen jälki ja viileät sävyt rauhoittavat ja liennyttävät, jolloin kuvio ei vaikuta hyökkäävältä.

Näin käytät: Yhdistä harmaisiin ja tummansinisiin pintoihin ja kaluisteisiin, jolloin saat kevyen mutta tunnelmallisen värimaailman huoneeseen.

kukkatapetti

Kuva: Sandberg

3 Hienovarainen tapetti voi kiertää koko huoneen

Harlequinin okransävyisessä Salvia-tapetissa on elonkorjuun ja alkusyksyn fiilistä. Tämän tapetin voi kuvitella niin lautamökkiin kuin kaupunkiasuntoon. Okransävy ei ole niin hyökkäävä kuin keltainen, joten tätä jaksaa katsella vuoden ympäri.

Näin käytät: Kuvioiden välissä on sen verran ilmaa ja keveyttä, joten tapetti soveltuu hyvin myös koko huoneen tapetointiin.

kukkatapetti

Kuva Harlequin/Style Library

Kommentoi

Kommentoi juttua: Poimi vinkit: 3 x näin käytät syksyn uutuustapetteja sisustuksessa

Sinun täytyy kommentoidaksesi.