Sisustus

Porin Asuntomessut: 15 tärppiä puun ystävälle & ota kohdenumerot muistiin

Porin Asuntomessukohteissa näkyvät uusimmat asumisen ja sisustamisen trendit. Materiaaleista puu on vahvasti esillä.

1. Mattamusta ja puu kohtaavat keittiössä

Uusissa keittiöissä mattamusta on todellinen trendiväri. Lopputulos ei ole synkkä, kun musta yhdistetään lämpimänsävyiseen puuhun. Puustellin mustassa keittiössä riittää tilaa. Kattovalaisimet ovat Innoluxin mallistoa ja keittiöjakkarat Woodnotesin valikoimasta. Dekon Asuntomessukohde, kohde 26 Talo Haltiatar.

2. Puusepän kädenjälki

Modernissa kivitalossa on runsaasti tilaa ruokailijoille sekä upeat näkymät jokirantaan. Ruokailutilan pitkä lankkupöytä on teetetty Puuseppä Salosella. Keittiökalusteet Puustelli. Kohde 28 Villa Poiju.

Sisustussuunnittelija Paula Hellbergin ideoimana puuseppä valmisti penkin ja ruokapöydän CLT-elementin jämäpaloista. Pinna-tuolit Hakola. Dekon Asuntomessukohde, kohde 26 Talo Haltiatar.

3. Kaapin kätköissä

Keittiökaappien keskellä olevaan aamiaiskaappiin saa kätevästi piiloon pienkoneet, astiat ja aamiaistarvikkeet. Mattamusta keittiö on Noblessan, astiat Marimekon. Kohde 22 A Wienerberger.

4. Puu lämmittää valkoisen

Mustan noususta huolimatta valkoinen on edelleen suosittu väri keittiössä. Vaalea puu yhdistettynä valkoiseen luo kotoisan tunnelman. Kohde 13 Talo Lintula.

5. Ilmavasti puusta

Ajattoman Lintulan olohuoneeseen tuo ilmavuutta kaunis puurimaseinä. Kohde 13 Talo Lintula.

6. Katse valaisimiin

Persoonallisia valaisimia voi ryhmitellä näyttävästi yhteen. Puiset Ray-valaisimet ovat Materin. Kohde 13 Talo Lintula.

7. Unohdetaan valkolakka

Olohuonetta hallitsee Johanna Oraksen taideteos. Sera Helsingin matto rajaa Hakolan daybedin, sohvan ja sohvapöydän omaksi ryhmäkseen. Puu, musta ja hillityt pellavan ja konjakin sävyt muodostavat kauniin kokonaisuuden. Dekon Asuntomessukohde, kohde 26 Talo Haltiatar.

8. Neutraali väripaletti ja puu

Valkoinen, pellava ja puu luovat yhdessä rauhoittavan ja levollisen kokonaisuuden. Stellarbedin vuoteiden rungossa on kätevät säilytyslaatikot. Yöpöytinä Tapio Anttilan Asko-sohvapöytä. Valaistuksesta huolehtii Menun valaisin. Dekon Asuntomessukohde, kohde 26 Talo Haltiatar.

9. Muodikas rottinki

Sänky syntyy helposti puunvärisistä lankuista. Sängynpäädyssä rottinki on trendikkäin materiaali. Kohde 27 B Solid House Kodit.

10. Vaalea puu ja harmaa

Messujen kenties kaunein sauna, jossa sekä kylpytilan että saunan seinät ovat puupaneelia. Lattiaan on valittu harmaa hunajakennolaatta. Yksinkertaiset hyllyt, naulakot ja penkit täydentävät ajattoman kokonaisuuden. Kohde 13 Talo Lintula.

Saunan ja pukuhuoneen ovien pyöreät ikkunat tuovat kylpytilaan ripauksen merellistä tunnelmaa. Kohde 13 Talo Lintula.

11. Puuta pihasaunassa, tietenkin!

Pihasaunan moderni versio voi sijaita myös katolla tai autotallin päällä, kuten kohteessa 18. Kohde 18 OP:n Kotoisa.

12. Viihtyisä terassi

Tilava, osittain katettu terassi mahdollistaa ruokailun ulkotiloissa pitkälle syksyyn. Pöydän päällä oleviin kehikoihin voi ripustaa kasveja ja lyhtyjä luomaan tunnelmaa. Kohde 30 Casa Terde.

13. Yksinkertaisesti kaunista

Kaiteettomat puuportaat on tehty mittatilaustyönä sopimaan talon muotoihin. Kohde 18 OP:n kotoisa.

14. Eleettömästi puusta

Portaat ovat parhaimmillaan ilman turhia kikkailuja. Dekon Asuntomessukohde, kohde 26 Talo Haltiatar.

15. Lehtikuusta verhoilussa

Arkkitehti Marko Raiskin suunnittelemaa taloa peittää alhaalla lehtikuusi. Talon kakkoskerros on verhoiltu mustilla kattotiilillä. Dekon Asuntomessukohde, kohde 26 Talo Haltiatar.

Porin Asuntomessut 6.7.-5.8.2018.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Porin Asuntomessut: 15 tärppiä puun ystävälle & ota kohdenumerot muistiin

Sinun täytyy kommentoidaksesi.