Sisustus

Porin Asuntomessut - parhaat vinkit!

Tänä vuonna Asuntomessut pidetään Porin Karjarannassa. Alue on siitä ainutlaatuinen, että messutalot on rakennettu vanhalle teollisuusalueelle aivan keskustan tuntumaan Kirjurinluotoa vastapäätä. Messut esittelevät jälleen inspiroivia taloja, sisustuksia ja pihoja neljän viikon ajan 6.7.-5.8.2018. Poimi tästä vinkit ja reissaa Poriin!

Kohde 4 Fiskarhedenvillan Pohjanvalo

Talon moderni arkkitehtuuri saa vastapainoa kauniista harmaasta puuverhouksesta, joka näyttää romanttisesti tuulentuivertamalta. Sisustus jatkaa maanläheistä linjaa harmaan, ruskeiden ja beigen sävyissä. Yläkerran tunnelmallisessa kylpyhuoneessa on oivaltavia ratkaisuja, kuten altaiden takana oleva leveä taso.

Porin Asuntomessut kohde 4

Kohde 5 Herukka

Tämä kohde ei jätä ketään kylmäksi. Herukan sisustuksessa leikitellään väreillä, kukilla ja taiteella. Upeat kukkaasetelmat pöydillä ja ripustettuna saavat mielikuvituksen laukkaamaan ja tarpeen tyhjentää lähin kukkakauppa. Kompaktin kodin simppeli pohja on myös erittäin toimiva.

Porin Asuntomessut kohde 5

Kohde 11 Talo Luvia

Kodin keskiössä on suuri oleskelutila-keittiö, johon mahtuu koko perhe, ellei peräti koko suku. Päämakuuhuoneen upeat ovet on tehty ladon ovien mallin mukaan ja liikkuvat liukukiskoilla. Ylellisessä, tummapuhuvassa kylpytilassa on kaunis amme lattiahanalla, kokonaisuuden kruunaa hiilenmusta sauna.

Porin Asuntomessut kohde 11

Kohde 13 Talo Lintula

Lintulassa on nostalgista 50-60 -luvun tunnelmaa. Kodissa toistuvat erilaiset rimotukset: tilanjakana olohuoneessa, sängynpäätynä makuuhuoneessa, kauttaaltaan sormipaneelilla verhoillussa pukeutumishuoneessa. Myös eleetön keittiö naruvetimineen sopii täydellisesti tyyliin. Sokerina pohjalla pieteetillä rakennettu kaunis piha.

Porin Asuntomessut kohde 13

Kohde 16 Bunkkeri

Bunkkeri on korjausrakentamisen kohde ja siitä alueella ainutlaatuinen. Taidetta ja nuorten muotoilijoiden protyyppejä pursuava koti on remontoitu perinteitä kunnioittaen Shellin entiseen asuin- ja autovajarakennukseen. 80-vuotiaassa rakennuksessa on ansiokkaasti yhdistetty perinnerakentamista, teknologiaa ja trendikästä sisustusta.

Porin Asuntomessut kohde 16

Kohde 18 OPn Kotoisa

Olohuoneen harmoninen väritys ja ilmava, oivallisesti sijoitettu keittiö toivottavat vieraat tervetulleeksi. Pääosassa kodissa ovatkin maalatut seinät, jotka antavat huoneille luonteen, mutta joita voidaan vaihtaa vuodenaikojen mukaan. Yläkerrassa on tunnelmallinen katettu terassi, josta on käynti vanhojen porilaisten puutalokorttelien inspiroimaan erilliseen saunarakennukseen.

Porin Asuntomessut kohde 18

Kohde 26 Talo Haltiatar

Talo Haltiattaren arkkitehtuuri on saanut vaikutteita Suomen Luontokeskus Haltiasta. Upea puuarkkitehtuuri saa särmää mustasta ja kaikessa on pyritty ekologisuuteen ja aistiesteettömyyteen. Yläkerran isot terassilta on käynti erilliselle sadonkorjuuparvekkeelle, joka toimii perheen hyötypuutarhana.

Porin Asuntomessut kohde 26

Kohde 30 Casa Terde

Casa Terdessä on nimensä mukaisesti suuri ja tunnelmallinen terassi. Puolet terassin pinta-alasta on terassia, joten siellä on tilaa auringossa lekottelijoille, ruokailijoille kuin lasten leikeille. Terassin kattaa osittain oivallinen pergola, jonka alla on ihana ruokailla kuumina kesäpäivinä.

Porin Asuntomessut kohde 30

Kuvat Niclas Mäkelä/Otavamedia

Kommentoi

Kommentoi juttua: Porin Asuntomessut - parhaat vinkit!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.